Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci, Boran Kuzum’u övmüş ama kendisine de biraz haksızlık yapmış!

Özge Özpirinçci, Boran Kuzum’u övmüş ama kendisine de biraz haksızlık yapmış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Fox TV’nin Kadın dizisi ile gelmişti Özge Özpirinçci. Oyuncu, dizideki Bahar karakteriyle izleyenlerin gönlünü bir kez daha çaldı. Oyunculuğuyla göz dolduran, herkesin takdir ettiği bir performansla yer aldı ekranlarda.

Özpirinçci, pandemi süreciyle birlikte bir süre İstanbul’da kalsa da yoğun çalışma temposu ve Koronavirüs karantinasından sonra kendisini Haziran ayında Marmaris’e attı. Sevgilisi ve meslektaşı Burak Yamantürk ile birlikte uzun bir tatil yaptı.

Ara ara İstanbul’a gelen oyuncunun bir süre önce Netflix’in Şimdiki Aklım Olsaydı isimli bir yapımında oynayacağı öğrenilmişti ama dizinin henüz akıbeti belli değil. Özge Özpirinçci’yi yeni sezonda ekranda görür müyüz bilinmez ama bir sonraki hafta Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak bir bölümlük katılacak.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Özpirinçci’nin yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Özpirinçci, geçtiğimiz yaz Biz Böyleyiz filminde Boran Kuzum ile rol almıştı.

Oyuncu, o dönem çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayarak 1 Ekim doğumlu olan Kuzum’un doğum gününü kutladı. Siyah beyaz fotoğraflarını paylaşan Özpirinçci, Boran Kuzum için iyi dileklerini sıraladıktan sonra, fotoğraflardaki duruşunu övdü ve kendisini pek beğenmediğini ifade eden bir cümle kurdu.

Özpirinçci “Senin için şahane bir yıl diliyorum. Sohbetin, şampanyanın, izlemenin, okumanın, oynamanın, gezmenin durmadığı bi yaş olsun. Kendime de her fotoğrafta senin kadar iyi çıkabilmeyi diliyorum” sözleriyle biraz espriyle karışık bir söylemde bulundu.

Muhtemelen hayranları da şunu biliyor ki Özge Özpirinçci, aşağıdaki fotoğraflarda en az Boran Kuzum kadar iyi görünüyor… Yani çok da endişe etmesine gerek yok, hayranları zaten onun doğal ve içten halini, duruşunu çok beğendiklerini her fırsatta sosyal medyadan da dile getiriyorlar.

Bakalım siz de aynı görüşte misiniz? İşte o fotoğraflar…

Özge Özpirinçci, Boran Kuzum'u övmüş ama kendisine de biraz haksızlık yapmış! 8

Özge Özpirinçci, Boran Kuzum'u övmüş ama kendisine de biraz haksızlık yapmış! 9