Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’den çok şaşırtan Yeni Hayat kararı! Final beklemede, bir şans daha verildi!

Kanal D’den çok şaşırtan Yeni Hayat kararı! Final beklemede, bir şans daha verildi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat isimli diziyle ilgili hafta içinde kanalın final kararı aldığı haberi bir anda şaşırtmıştı. İzleyenlerin sosyal medyadan tepki verdikleri bu kararın alınmasında reytingler etkili olmuştu.

Melisa Aslı Pamuk, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın başrolünü oynadıkları dizi, Perşembe akşamı ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dizileriyle rekabet edememişti. Hafta içinde 5. bölümü yayınlanan dizinin 8. bölümde final yapacağı duyulmuştu.

Büyük çaba ve emeklerle hazırlanan dizinin bir anda bitirilme kararı izleyenlerden de tepki aldı. Fakat bir başka ilginç durum ortaya çıktı ve izleyenleri sevindirecek, en azından biraz daha umutlandıracak bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre 8. bölümde final yapacağı söylenen dizi için kanal biraz daha bekleme kararı aldı. En azından kesin bir karar vermek için 6. bölümün reyting sonuçları beklenecek.

OJO Pictures imzalı diziyle ilgili yaşanan bu son gelişmenin ardından, bu hafta Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölüm hayli kritik! Zira reytingler beklendiği gibi gelmezse, final kararı da kesinleşecek!

Bakalım 6. bölümün reytingleri diziyi kurtarabilecek mi? Bu şansı iyi kullanılabilecek mi? İzleyip göreceğiz…