Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci hediye gözlükle poz verdi! Demet Özdemir öylece kalmış!

Özge Özpirinçci hediye gözlükle poz verdi! Demet Özdemir öylece kalmış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü ismin son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Özge Özpirinçci var. Ekranlara son olarak Kadın dizisi ile gelen Özge Özpirinçci, şu sıralar Netflix için çekilen fantastik bir dizide rol alıyor. Oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ ile kamera karşısına geçiyor.

Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizide Defne karakterini oynayacak Özpirinçci. Dizinin çekimleri Cunda’da başlamıştı bir süre önce. Özge Özpirinçci, Kadın dizisi biter bitmez saçlarını kısacık kestirmişti.

Biraz uzayan saçlarında bir değişiklik yapmadan doğal haliyle yeni projesinde rol alıyor oyuncu. Bu arada instagram paylaşımlarıyla da ilgiyle takip ediliyor Özpirinçci.

Giyim tarzı ile beğeni toplayan oyuncu, bu konuda hayli cesur ve cool seçimler de yapıyor. Son olarak kendisine hediye edilen bir gözlükle bir fotoğrafını paylaşmış oyuncu. Her giydiğini, her  taktığını yakıştıran bir isim olarak bu gözlüğü de yakıştırmış oyuncu…

Özge Özpirinçci hediye gözlükle poz verdi! Demet Özdemir öylece kalmış! 8

TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir de 9 yıldır oyunculuk yapan ve genç yaşına rağmen kariyerinde başarılı bir gidiş izleyen isimlerden.

Oyuncu, Erkenci Kuş isimli romantik komedi dizisinin ardından, bu kez dram dizisinde İbrahim Çelikkol ile başrolde. Demet Özdemir, dizide oynadığı Zeynep’le olduğu kadar, kendi özel hayatı ve paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor.

Son dönemde yeni aşkı Oğuzhan Koç ile anılan oyuncu, vaktinin çoğunu dizi setinde geçiriyor ve sık sık da instagram’dan kamera arkası paylaşımlar yapıyor. Oyuncu, son yaptığı paylaşımda karavanında görülüyor. Ancak ne düşünüyor ya da her neye bakıyorsa adeta kalakalmış bir vaziyette çıkmış fotoğrafta…

Özge Özpirinçci hediye gözlükle poz verdi! Demet Özdemir öylece kalmış! 9