Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümünde Karsu için işler artık içinden çıkılmaz bir noktaya geliyor!

Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümünde Karsu için işler artık içinden çıkılmaz bir noktaya geliyor!

tarafından ker_def

Sandık Kokusu’nun 23. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Bir önceki bölümde önemli olaylar yaşandı. 22. bölümün finalinde Deniz’in kaçırılmasının ardından beklenmedik bir hamleyle Karsu’ya velayet davası açan ve davayı kazanma ihtimalini artırmak için Hande’yle evlenen Reha, mahkemede verdiği ifade ile herkesi şoke etti.

Dava sonucunda ise çocukların geçici velayeti babalarına verildi. Hakimin kararını açıklaması sonrasında Karsu sinir krizi geçirdi.

23. yeni bölümde Reha’nın açtığı velayet davasını kazanması sonrası çocuklarını iki haftada bir görebilecek olan Karsu, yıkılıyor.

Çocuklar evden gittikten sonra Atilla’nın kapısını çalan Karsu, Atilla’dan gitmesini istiyor. Yaşananlardan dolayı çok üzgün olan Atilla’nın, Karsu’nun isteğini yerine getirip getirmeyeceği merak konusu oldu.

Sandık Kokusu’nun 23. Bölüm Tanıtımında dikkat çeken detaylar var. İşte yeni bölüm fragmanı:

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.