Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ ikilisinin Sandık Kokusu dizisi çok iyi gidiyor!

Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ ikilisinin Sandık Kokusu dizisi çok iyi gidiyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, sevilen dizisi ‘Sandık Kokusu’ önceki akşam izleyicileri ekran başına kilitledi.

Sekizinci bölümde, Irmak’ın elinde valiziyle Filiz’in kapısına gelmesi damga vurdu. Karsu, Irmak’ı evden kovarken, Filiz’in kapıyı açıp onun gelmesine izin vermesi dikkat çekti.

Gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümden ekrana gelen tanıtımda ise Filiz’in, Irmak’ın evde kalmasına izin verdiği ve Karsu’nun bu duruma şoke olduğu görüldü. Filiz, kızı Irmak’la barışacak mıydı? Nefeslerin tutulduğu bu anlardan sonra yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Sandık Kokusu’nun 8. bölümü bir hayli başarılı reyting sonuçları elde etti. Dizinin yeni bölümü reyting gruplarında ortalamanın üzerinde reytingler elde etti.

8 bölüm geçmiş olmasına rağmen dizinin reytingleri istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Sosyal medyada da izleyicilerin güçlü bir destek verdiği dizinin sahneleri çok konuşuluyor.

Merakla takip edilen bölüm #SandıkKokusu etiketi ile 1 saat 15 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Sandık Kokusu dizisinin iyi bir başlangıç yaptıktan sonra yoluna emin adımlarla devam ettiğini söylemek yanlış olmayacaktır.