Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirincci sosyal medyada kural bozdu, kızı Mercan’ı gösterdi!

Özge Özpirincci sosyal medyada kural bozdu, kızı Mercan’ı gösterdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Oyuncu Özge Özpirinçci, geçtiğimiz yıl 30 Kasım’da dünyaya getirdiği kızı Mercan ve eşi Burak Yamantürk’le bir süredir Bodrum’da.

Yaz bitmesine rağmen Bodrum’dan ayrılamayan ünlü çift, zaman zaman sosyal medyadan birlikte paylaşımlarda bulunuyorlar. Ancak Özge Özpirinçci paylaşımlarında kızı Mercan’ın yüzünü göstermemeye özen gösteriyor.

Özge Özpirinçci arada sırada merak eden hayranları için Mercan’ın yer aldığı fotoğrafları küçük bebeğin yüzünü göstermeden paylaşıyor.

Oyuncunun son paylaşımı ise hayranlarını bir hayli şaşırttı. Özpirinçci son instagram paylaşımında Bodrum’dan pek çok fotoğrafını art arda yayınladı.  Oyuncunun “Sürpriz sonlu” yazdığı paylaşımdaki en son fotoğrafta ise kızı Mercan’ın yüzünün yarısı görünüyor.

Özge Özpirincci sosyal medyada kural bozdu, kızı Mercan'ı gösterdi! 7

Fotoğrafı gören oyuncunun bazı takipçileri yüzü yarım görünse de Mercan’ı babasına benzettiler. Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ün, geçtiğimiz yaz sürpriz bir şekilde evlenmelerinden sonra kızları Mercan dünyaya gelmişti. Özge Özpirinçci’nin ‘İlk Ve Son’ isimli dijital platformda yayınlanan dizisinin çekimleri sırasında hamile olduğu öğrenilmişti.

Yıllardır mutlu beraberliklerini sürdüren çift, kızları doğmadan önce küçük bir davetli grubu ile evlendiler. Çift, her yıl gittikleri Marmaris Bozburun’da geçtiğimiz yıl Eylül ayında nikah kıydılar. Mercan’a 6 aylık hamile olan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, Bozburun Yat Kulübü’nde yakınlarının olduğu sade bir nikah yaptılar.

Sosyal medyada yer alan fotoğrafların ardından nikah duyulurken Özpirinçci, “Hamileyken düğün yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikâh olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil” diye konuşmuştu.