Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’den radikal karar! Gitti o güzelim saçlar… Hazal Kaya bayıldı…

Özge Özpirinçci’den radikal karar! Gitti o güzelim saçlar… Hazal Kaya bayıldı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisiyle gelmişti. Başarılı performansıyla ekran başındakileri her hafta darmadağın eden bir rolle izleyici karşısına çıktı. Bahar karakteriyle büyük takdir toplayan oyuncu, dizinin Şubat ayında sona ermesinin ardından bir süredir dinleniyor.

Haziran ayından beri Marmaris Bozburun’da olan oyuncu, sonunda İstanbul’a dönmüş ve döner dönmez de o uzun saçlarına radikal bir kararla veda etmiş! Özge Özpirinçci’nin instagram sayfasından yaptığı paylaşımlar, takipçilerini çok şaşırttı. Oyuncu, Nişantaşı’ndaki kuaföründe saçları kesilirken çekilen fotoğraflarını yayınladı.

Kulak hizasında kısa ve küt kesilen saçlarıyla görünen oyuncu, kesim aşamasını da diğer fotoğraflarda gösterdi. Özge Özpirinçci’yi görenlerin pek çoğu, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Selin Şekerci’ye çok benzettikleri de yorumlarda görülüyor.

Oyuncunun pek çok hayranı bir anda beğeni ve yorum yağdırmaya başladı. Bu kişiler arasında ünlü isimler de vardı. Hazal Kaya “Özge çok yakışmış delircem” notunu yazarken, Seray Kaya’nın kalpli surat emojisi ve Derya Şensoy’un “Ayy şahane olmuş” yorumu görülüyor.

Bir takipçisinin “Selin Şekerci zannettim bir an” sözü dikkat çekerken pek çok kişinin de benzer bir yorum yaptığı görülmekte. Upuzun saçlarına kıyan Özpirinçci’ye bir izleyicisi de “Sabaha ağlamazsan iyi” diyerek sonradan pişman olabileceğini hatırlatıyor.

Genel olarak oyuncunun saçı takipçileri tarafından beğenilmiş ama tabii ki eski halini beğenenler de yok değil. Oyuncu, paylaşımına yıllardır beklediği değişimi gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğu notunu düşerek kuaförüne de teşekkür ediyor.

Bakalım siz hangi fikirdesiniz?

İşte Özge Özpirinçci’nin yeni hali…

Özge Özpirinçci'den radikal karar! Gitti o güzelim saçlar... Hazal Kaya bayıldı... 9

Özge Özpirinçci'den radikal karar! Gitti o güzelim saçlar... Hazal Kaya bayıldı... 10

Özge Özpirinçci'den radikal karar! Gitti o güzelim saçlar... Hazal Kaya bayıldı... 11