Ana sayfa Sosyal Medya Özge Törer adına Kuruluş Osman dizisinin kariyerinde bambaşka bir yeri var!

Özge Törer adına Kuruluş Osman dizisinin kariyerinde bambaşka bir yeri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Türk televizyon tarihin en önemli projeleri arasında bulunan Kuruluş Osman dizisi, bir genç yeteneğin de keşfedilmesine sebep oldu. İşte bu genç yetenek hikayede Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer oldu…

2019 yılında başlayan Kuruluş Osman dizisi ile birlikte Özge Törer’in kamera karşısına geçme hayali de gerçekleşmiş oldu. Oyunculuk mesleğine bu dizide, Bala Hatun rolü ile atılan Özge Törer, aradan geçen 4 yılın ardından birçok deneyim sahibi oldu.

Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin ekibinden çok değerli oyuncular yer aldı. Bunlardan birçoğu rolüne devam ederken, bazıları ise zaman içinde hikayeden ayrıldı. Bu süreçte birbirinden farklı yetenekli isimlerle aynı sette olmak da oyuncu adına büyük bir fırsat sundu.

Özge Törer adına Kuruluş Osman dizisinin kariyerinde bambaşka bir yeri var! 8

Özge Törer, yaptığı açıklamada Kuruluş Osman dizisinin hayatına kattığı değeri şu sözlerle ifade etti: “Aslında karakteri o kadar çok benimsedim ki, hayatımın her anında mutlaka onu hatırlayacağımı, bi duygusunu anımsayacağımı düşünüyorum.

İlk deneyimim de olduğu için, ilk yol yürüdüğüm bir karakter olduğu için, apayrı bir yeri olacak. Bala’nın karakterine hayrarım. Gerçekten müthiş ve çok güçlü bir kadın. O yüzden hayatımın her anında onun o gücünü ben de kendim olarak ortaya korumak istiyorum.”

Özge Törer adına Kuruluş Osman dizisinin kariyerinde bambaşka bir yeri var! 9

Bala karakteri ile milyonların sevgisini kazanan Özge Törer, dizi piyasasında da kendisine güçlü bir yer edindi. Ayrıca yurt dışında da oyuncuya ilginin artmakta olduğunu gözlemliyoruz.

Bala karakteri sayesinde Özge Törer sadece oyunculuk mesleğine adım atmadı, kariyerindeki en özel eğitim fırsatlarından birisiyle de sınandı. Dizinin hikayesi gereği farklı duygular içine giren Bala karakteri, oyuncunun kendisini daha yakından tanımasına da fırsat tanımış oldu.