Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin ve Birkan Sokullu için zor bir sınav! Yüz Yıllık Mucize dizisinde karar zamanı!

Ebru Şahin ve Birkan Sokullu için zor bir sınav! Yüz Yıllık Mucize dizisinde karar zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanmaya başlayan Yüz Yıllık Mucize isimli dizinin ilk bölümü geçen hafta izleyicilerle buluştu. Ebru Şahin hayranlarının dünyanın dört bir yanından yaptığı paylaşımlara bakarak dizinin çok iyi bir çıkış yapacağı düşüncesi öne çıkmıştı. Ancak ilk bölüm reytingleri beklenenden düşük geldi ki, Star TV yetkilileri bile bu duruma şaşırıp kaldı. AB’de altıncılık iyi bir dereceydi ama, tüm kişilerde on yedincilik ve ABC1’de de on ikincilik elde etme durumu moralleri bozdu.

Birkan Sokullu ile Ebru Şahin ikilisinin biraz da fanstastik bir hikayede buluşmuş olmaları dikkat çekici oldu. Ancak bu dikkat çekme durumu sosyal medyada yaygın olsa da, reytinglerde karşılık bulamadı. Sosyal medya ortamında ise Somera’nın verilerine göre en çok konuşulan dizi olarak Yüz Yıllık Mucize, iyi bir görüntü çizdi.

Dizinin ikinci bölümü ile birlikte ortalama reytinglere ulaşması bekleniyor. Yani ilk bölümde elde edilenden çok daha iyi oranlar gelebileceği hesaplanıyor. Tabii ki bu büyük bir reyting sınavı…

Camdaki Kız dizisinin perşembe akşamlarına damgasını vurduğu bir ortamda, Aldatmak gibi etkili bir başka dizinin daha yayınlandığını hatırlatalım. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin de kendi izleyicisi var. Ayrıca yeni başlayan Al Sancak dizisi de aksiyon sevenleri TRT1 ekranına çekiyor.

Yani Perşembe rekabeti bir hayli zor. İşte böyle zorlu bir ortamda Star TV’nin Yüz Yıllık Mucize dizisinin çok iyi sonuçlar alması o kadar da kolay değil.

Ebru Şahin ile Birkan Sokullu adına 30 Mart Perşembe akşamı çok zorlu bir sınav verilecek. Dizinin ikinci bölümde iyi bir çıkış yapamaması, çok olumsuz olarak algılanacaktır.

Sosyal medyada bir kullanıcının mesajı da dizinin ne kadar önemli olduğunu ortaya koymuştu:

“Yüzyıllık Mucize Türk dizilerinde uzun zamandır normatif, milli ve sosyal içerikli dizi ihtiyacını karşılıyor. Gerçeküstü tarihsel ve milli değerlerle dolu bir dizi. Yaşlanmayan bir milli mücadele kahramanının hayat hikayesi.”