Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız, Baba dizisiyle en büyük hayalini de gerçekleştirdi!..

Özge Yağız, Baba dizisiyle en büyük hayalini de gerçekleştirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Baba dizisinde ‘Büşra’ karakterine hayat veren oyuncu Özge Yağız, Hakan Gence’nin Hürriyet YouTube kanalında yayınlanan programı Hakan Gence İle Sıkı Muhabbet’e  konuk oldu.

Programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, çok renkli ve enerjik bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, “Ama bir yandan da hassas ve kırılganım. Bu da dışarıya yansıyor. Ayrıca azimliyim, titizim ve duygusalımdır. Çabuk etkileniyorum” dedi.

Baba dizisinde usta oyuncu Haluk Bilginer ile birlikte rol alan oyuncu mesleğine dair en büyük hayalinin Haluk Bilginer’le oynamak olduğunu söyleyerek, “Şu an aynı işteyiz,  oyunculuk ruh eşim. Bu mesleğe başladığım andan itibaren ‘Zaten başka bir meslekte olamazmışım’ dedim” açıklamasıyla dikkat çekti.

Özge Yağız, Baba dizisiyle en büyük hayalini de gerçekleştirdi!.. 7

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gökberk Demirci’den ayrıldığı haberleriyle gündeme gelen Özge Yağız, şu an aşık olmadığını belirterek aşk hakkında şu açıklamayı yaptı; “Aşk müthiş bir şey ama gözü kör etmemeli. Aşk benim için anlayış ve tutku. Ama daha çok tutku. İlişkide zekâ beni çabuk tavlar. Aşk için ailemi karşıma almam, muhakkak orta yolu bulurum.”

Uyku totemi olduğunu açıklayan oyuncu; “İllaki kendime bir totem bulurum, uyku totemi bile yaparım şöyle derim, ‘Bu gece güzel uyursam yarın kesin şu olacak’ gibi şeyler…”

Özge Yağız’ın açıklamalarının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;