Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor! Yılın çifti Ilgaz ile Ceylin boşanıyor mu?

Yargı dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor! Yılın çifti Ilgaz ile Ceylin boşanıyor mu?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, en son 30. bölümüyle ekrana geldi. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı, geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle ara verilen dizide nefesler tutuldu ve yeni bölümü merakla bekleniyor.

Güçlü kalemini bir kere daha konuşturan Senarist Sema Ergenekon, son bölümde bir kez daha izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Hikayenin iyice ivme kazandığı Yargı dizisinde Ceylin’in babasının katili olarak fail konumundaki Çınar’ı ve ona yardım eden Metin komiseri görmesi, yaptıklarının cezasını ödemelerini istemesi onu iyiden iyiye içinden çıkılmaz bir duruma sürüklüyor.

Sevdiği, yanında kendi iyi hissettiği adama karşı güvenini kaybetme noktasına gelen Ceylin, ilişkisini uçuruma doğru sürüklemeye devam etse de Ilgaz içinde olduğu durum karşısında ne yapacağını şaşırmış durumda. Soğuk kanlılığını koruyup, sakin kalmaya çalışsa da Ceylin’in kışkırtıcı sözleriyle içinden sürekli bir parça koptuğu aşikar.

Yargı dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor! Yılın çifti Ilgaz ile Ceylin boşanıyor mu? 7
8 Mayıs Pazar günü yayınlanacak 31. Bölümle ilgili ilk tanıtımda dizide heyecanın süreceğiyle ilgili ipuçları vardı. Yayınlanan sahnelerde Ilgaz, ne yaparsa yapsın Ceylin’in içindeki ateşin ikisini de yaktığını anlatırken sarf ettiği “Seni deli gibi seviyorum ama kalamıyorum…” sözleri yürekleri burkarken Ceylin’in boşanma kararı ise fragmanı izleyen herkeste şok etkisi yaratmıştı.

Dün gece yeni bölümle ilgili ikinci bir tanıtım yayınlandı. Ilgaz ile Ceylin’in kararına başta Pars savcı ve Eren komiser olmak üzere herkes inanmakta zorlanırken; Aylin, kardeşi Ceylin’i kararından döndürmek için harcadığı çabayla öne çıkıyor. Ceylin ise her ne kadar zor bir karar vermiş ve arkasında durmak için elinden geleni yapıyor olsa da çok üzgün.

“Bizi sadece gerçek iyileştirecek” diyen Ilgaz, her ne kadar pes etmiş gibi dursa da gerçeği bularak sevdiği kadını tekrar kazanmak için elinden geleni yapacak.