Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel gibi Ramo dizisinde parlayan bir güzel daha Senden Daha Güzel kadrosunda!

Cemre Baysel gibi Ramo dizisinde parlayan bir güzel daha Senden Daha Güzel kadrosunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Cemre Baysel’in büyük dikkat çektiği dizi Ramo olmuştu… Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı Show TV dizisi, iki sezon sürdü… Bu dizide yan karakterleri canlandırmalarına rağmen, İlhan Şen ile birlikte en çok dikkat çeken isim Cemre Baysel idi.

Hikayede Fatoş karakterini canlandıran oyuncu ilk sezonda kadroda yer almış ve geniş bir hayran kitlesinin beğenisini kazanmıştı. Bu dizideki başarılı çıkışı ile Sol Yanım ve ardından Baht Oyunu dizilerinde başrolü kapan Cemre Baysel, bu anlamda Ramo’ya çok şey borçlu… Ünlü oyuncu, parladığı Ramo dizisinin kadrosunda kendisinden sonra yer alan Gözde Kaya ile bu sefer yeni dizide bir araya geldi.

Fox TV ekranında yayınlanacak olan Senden Daha Güzel isimli dizinin oyuncu kadrosuna Gözde Kaya’nın Gülden karakteri ile katıldığı ortaya çıktı. Böylelikle Cemre Baysel ile Gözde Kaya ikilisi, Ramo dizisinden parlayan iki genç oyuncu olarak yeni dizide ortak bir hikayeye sahip bulunuyor. Cemre Baysel ilk sezonda diziden ayrıldığı için ikinci sezon başında Ramo’ya dahil olan Gözde Kaya ile birlikte çalışamamıştı. İkili şimdi yeni dizinin setinde bir araya geliyor.

Cemre Baysel gibi Ramo dizisinde parlayan bir güzel daha Senden Daha Güzel kadrosunda! 8

Gözde Kaya için de Ramo dizisi büyük önem taşıyan bir yapımdı. Nadya karakteriyle hikayenin ikinci sezonunda yer alan oyuncu, etkili performans sergilemişti. Bu projeden sonra ekrandan uzakta kalan oyuncu, 1 yıllık aranın ardından bu sefer romantik komedi hikayesi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Cemre Baysel gibi Ramo dizisinde parlayan bir güzel daha Senden Daha Güzel kadrosunda! 9

Gözde Kaya, 1988 yılında Antakya’da dünyaya geldi. 2011 yılında Kalbim Seni Seçti isimli dizideki İpek karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Çilek Kokusu dizisinde ise Çağla olarak ilgi görmüştü. Payitaht Abdülhamid’de Hatice Sultanı canlandıran oyuncu, Vuslat dizisinde ise Sultan Korkmazer olarak yine etkili bir performans ortaya koydu.