Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız ile İlhan Şen partnerliğindeki Safir dizisinden beklentiler çok yüksek!

Özge Yağız ile İlhan Şen partnerliğindeki Safir dizisinden beklentiler çok yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni kış sezonunda atv ekranında yayınlanacak olan dram hikayelerinden birisi de Safir isimli dizi olacak. Dizinin başrollerinde Özge Yağız ile İlhan Şen ikilisi bir araya geldi. Dizinin çekimlerinin Kapadokya gibi doğal güzelliği ile bilinen bir turizm bölgesi olması da dikkatleri çekiyor.

Safir bir dram hikayesi ve toplumsal karşılığı olan bir ana fikir üzerinden yola çıkıyor. Saklı kalan bir aşk hikayesi olarak da tarif edilebilecek olan dizinin çekimlerine başlandı. Son dönemde yer aldıkları projelerle yeteneklerini ortaya koyan ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan İlhan Şen ile Özge Yağız ikilisinin başrolde buluşması da izleyicilerin dikkatini çekti.

Etkileyici bir hikayesi bulunan dizide Gülsoy isimli aile içinde yaşanan ihtiras, tutku, intikam hırsı ve zorbalığın izlerini Safir dizisinde bulacaksınız.

Dizi aslında toplumsal anlamda karşılığı olan hikaye ile izleyici karşısına çıkacağı için de büyük dikkat çekmesi bekleniyor. Gülsoy ailesinin farklı sınavlarla dolu ama tehlikeli yollara sapan üyelerinin ihtiras ve tutkusunu bu dizide bulacaksınız.

Özge Yağız ile İlhan Şen partnerliği de en az dizinin hikayesi kadar çok merak ediliyor.