Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti rekabetinde denklemi değiştirecek yeni bir durum ortaya çıktı!

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti rekabetinde denklemi değiştirecek yeni bir durum ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinin kış sezonunda Cuma akşamları büyük reyting rekabeti artık yeni durum ile birlikte çok daha önem kazandı. Çünkü Arka Sokaklar dizisi geri dönüyor ve geçen sezonun iki etkili dizisine rakip oluyor.

17 sezon boyunca ekranda yer alan Arka Sokaklar dizisi, geçen sezon çekimleri yarıda kalarak herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. Dizinin akıbetini herkes merak etmiş ama yakın zamana kadar da net bir bilgi ortaya çıkmamıştı. Rıza Soylu karakterini canlandıran Zafer Ergin’in dizinin haklarının artık Erler Film’de değil de Kanal D olduğunu söylemesi ile birlikte durum netleşmişti.

Erler Film ile sorunlar yaşayan oyuncular artık Kanal D’nin işi sahiplenmesi ile birlikte yeni bir sürecin başladığını ve dizide eski sorunların geride kaldığını düşünüyor. Zafer Ergin de bu gelişme üzerine Kanal D ile anlaşma sağladığını açıkladı. Bu gelişmelerle birlikte Arka Sokaklar dizisine yeni isimlerin de katılacağı ve yeni sezonda çok daha etkili bir şekilde izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi.

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti rekabetinde denklemi değiştirecek yeni bir durum ortaya çıktı! 7

Cuma akşamları 17 yıl boyunca milyonlarca izleyiciyi etkileyen Arka Sokaklar’ın yenilenmiş kadrosu ve yeni mekanları ile birlikte yine polisiye hikayeler anlatarak çok geniş bir izleyici kitlesini ekrana çekme potansiyeli bulunuyor.

Yalı Çapkını dizisi geçen sezonun en başarılı çıkışını yapan proje oldu ve uzun süre de Cuma akşamlarını reyting birincilikleri ile tamamladı. Geçen sezonun bir başka iyi çıkış yapan dizisi olan Kızılcık Şerbeti de Cuma rekabetinde ayakta durmayı başardı hatta bir dönem çift haneli reytinglere de ulaşarak birincilik başarıları elde etti.

Yalı Çapkını ile Kızılcık Şerbeti dizilerini biraz geriden izlese de geniş bir izleyici kitlesi bulunan Ateş Kuşları dizisi de atv adına rekabette yer alıyor.

Şimdi de bu 3 dizinin geçen sezon sert reyting rekabetine Kanal D’nin tüm haklarını satın aldığı Arka Sokaklar dizisi yeniden katılacak. 4 etkili dizinin büyük rekabetinde dengeler bir anda değişebilir. Özellikle de Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinde hikayenin önemi çok büyük. Zira izleyiciler hikayeden sıkılmaya başlar ise kitlesel olarak büyük kopuşlar yaşanabilir.

Ateş Kuşları zaten kendi izleyicisini oluşturduğu ve çok da büyük bir iddiası yok ama yine de çok iyi reytingler alıyor. Arka Sokaklar ise yıllardır ekranda var olan bir proje olarak milyonlarca izleyicinin yeniden dikkatini çekme potansiyeline sahip. Şayet Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosu çok etkili ismiler ile takviye edilir ise Cuma rekabetinde önemli bir çıkış sergileyebilir.

Yeni kış sezonunda en zorlu günün Cuma olacağını ve reyting rekabetinin çok sert geçeceğini şimdiden söylemek yanlış olmayacaktır