Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız kendisini yeniledi, iki dizisi de gündemi sarsacak!

Özge Yağız kendisini yeniledi, iki dizisi de gündemi sarsacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Özge Yağız, Yemin dizisi ile parlamasının ardından projeden ayrılma kararı vererek herkesi şaşırtmıştı. Yemin dizisindeki partneri Gökberk Demirci ile sette başlayan arkadaşlık aşka dönüştü. Ancak çift geçtiğimiz aylarda ayrılık yaşamış ve bir süre de görüşmemişti.

Gökberk Demirci’nin çabaları ile çiftin yeniden bir araya geldiği ise önceki hafta ortaya çıktı. Baba dizisinde Büşra karakterini canlandıran Özge Yağız, Yemin dizisi günlerinden bu günlere büyük değişim yaşadı. Özel hayatını yeniden yoluna koyan Özge Yağız’ın oyunculuk performansı ise hayranlarını daha da şaşırtacağa benziyor.

Özellikle dram rollerinde oyuncunun inandırıcılığında büyük gelişme yaşandı. Role girme konusunda artık Yemin dizisinden çok daha farklı ve başarılı gözüken oyuncu, yeni sezonda iki farklı diziyle ekranda yerini alacak.

Özge Yağız kendisini yeniledi, iki dizisi de gündemi sarsacak! 8

Baba dizisinin ikinci sezonunda kadroda yer almaya devam eden oyuncu, Hakan Kurtaş ile partnerliğiyle de yine çok konuşulacak. Büşra ile İlhan ikilisi Baba dizisinin izlenmesini zevkli hale getiren karakterler. Bu ikilinin yeni dönemde neler yaşayacağını da izleyiciler heyecanla bekliyor.

Özge Yağız ayrıca Behzat Ç isimli dizinin yeni döneminde de yer alacak. Çekimleri yapılan ve büyük bir heyecanla beklenen Behzat Ç’de Özge Yağız’ın karakterini de hayranları çok merak ediyor. Oyuncu, dizi için Ankara’daki çekimlere katılmış ve şu açıklamayı yapmıştı: ““Behzat Ç’yi çekiyoruz biz. Erdal abi ile beraber. Sağ olsun çok yardımcı oluyor. Çok keyifli sahneler çektik. Ben de izlemek için sabırsızlanıyorum.”

Özge Yağız, Baba dizisinin hikayesinin çok değiştiğini ve kendisinin de sabırsızlıkla yeni dönemi beklediğini söylemişti. Oyuncu heyecanlı ve dizinin setinde de yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Özge Yağız kendisini yeniledi, iki dizisi de gündemi sarsacak! 9

Yemin dizisinde müthiş bir çıkış yakalayan Özge Yağız, sonrasında ayrılık kararı ile yanlış yapmış olabileceği şeklinde eleştirilmişti. Ancak bu eleştirilerin pek de doğru olmadığı oyuncunun rol aldığı projelerin üst üste gelmesi ve kendisini bu süreçte çok geliştirmesi ile ortaya çıktı.

Baba ve Behzat Ç dizileri ile bu sezon kariyerinde başarılı bir süreç yaşaması beklenen Özge Yağız’ı hayranları da sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla destekliyor. Yağız, en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi konumunda bulunuyor.