Ana sayfa Sosyal Medya Özbekistan’a giden ünlü oyuncu Burak Özçivit’in şaşkınlık veren karşılaşması!..

Özbekistan’a giden ünlü oyuncu Burak Özçivit’in şaşkınlık veren karşılaşması!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Özbekistan’da bu yıl  14.’sü düzenlenen  Uluslararası Taşkent Film Festivali’na katılmak için Özbekistan’a gitti.

Dünya sinema camiasının en görkemli film festivallerinden olan Taşkent Film Festivali, 13 Eylül’de Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te başladı. Organizasyon 18 Eylül’e kadar devam edecek.

Görkemli festivale Türkiye’den de önemli isimler katıldı. Ünlü oyuncu Burak Özçivit’de festivale katılan Türk oyuncular arasında yer aldı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği yakışıklı oyuncu, sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Özbekistan'a giden ünlü oyuncu Burak Özçivit'in şaşkınlık veren karşılaşması!.. 8

Bu anları sosyal medyada yayınlayan Burak Özçivit’in son paylaşımı ise takipçilerini hayrete düşürdü. Ünlü oyuncu Özbekistan’da suyun altında bir hayranına denk geldi. Oyuncu bu anları da instagram hesabından paylaşarak; “Özbekistan’da suyun altında Türk’e denk gelmek .Müthiş bir iletişim oldu. Şimdi bana kendisi ulaştı kardeşimizin adı @emresabah_ mış.Emre’cim kolay gelsin güzel anı oldu” ifadelerini kullandı.

Tarihi 1970’lere değin uzanan, gerek Asya Bölgesinin gerekse dünyanın en görkemli film festivallerinden olarak gösterilen Taşkent Film Festivali’ne bu yıl 40 farklı ülkeden sinema sanatçıları, yönetmenler, yapımcılar ve devlet yöneticileri katıldı. 18 Eylül’e kadar sürecek olan 14.Taşkent Uluslararası Film Festivali, eş zamanlı olarak bir çok ülkeden canlı yayınlar ile de takip edildi.

Özbekistan'a giden ünlü oyuncu Burak Özçivit'in şaşkınlık veren karşılaşması!.. 9