Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Yağız, sevgilisi Gökberk Demirci’yle ilişkisi hakkında çok özel açıklamalarda bulundu!..

Özge Yağız, sevgilisi Gökberk Demirci’yle ilişkisi hakkında çok özel açıklamalarda bulundu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Çok yakında Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Baba dizisiyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanan güzel oyuncu Özge Yağız, Alem Dergisi için Antakya’da kamera karşısına geçti. Dergiye birbirinden güzel pozlar veren oyuncu aşk hayatıyla ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.

Uzun süredir, 2019 yılında Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan Yemin dizisinde baş rolü paylaştığı oyuncu Gökberk Demirci ile aşk yaşayan Özge Yağız, ilişkisiyle ilgili şunları söyledi;

“Bazen sorguluyoruz her şeyi birlikte yapmaktan nasıl böyle keyif alabiliriz diye ama gerçekten her şeyi… Birlikte çok yemek yer ve çok şey izleriz. Komik ve ayrılmaz bir ikiliyiz. Bitkilerin toprağını değiştirirken bile beni kahvemle birlikte yanındaki sandalyeye oturtur onu izleyip eşlik etmemi ister.

Özge Yağız, sevgilisi Gökberk Demirci'yle ilişkisi hakkında çok özel açıklamalarda bulundu!.. 15

Güzel oyuncu evlilik konusuyla ilgili ise; “Hayat akışımızda onun da bir yeri var kesinlikle ama biz ilişkimizdeki her şey gibi bunu da doğalına, suyun akıp yolunu bulmasına bıraktık. Ruh eşinizse yeter ki inanın, biz öyle yaptık” ifadelerini kullandı.

Oyuncu, sevgilisi ile yeniden aynı projede rol almayı çok istediğini de söyleyerek, “Partnerliğimizin enerjisine çok inanıyorum; karşılıklı birçok hikayede oynayabiliriz aşk olsun ya da olmasın hiç fark etmez önemli olan bizim enerjimiz çünkü” şeklinde konuştu.