Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız ve Afra Saraçoğlu, sosyal medyanın zirvesini sarsmaya başladı! Alina Boz da peşinde!

Özge Yağız ve Afra Saraçoğlu, sosyal medyanın zirvesini sarsmaya başladı! Alina Boz da peşinde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranda yer alan dizilerin oyuncuları, her hafta yayınlanan sosyal medyanın popüler isimlerinden oluşan kategorilerde ayrı bir yarış veriyorlar. Dizileriyle milyonlarca insana ulaşan isimlerin konuşulma oranları, ilginç tablolar ortaya koyuyor!

Oynadıkları dizilerin reytingleriyle çoğu zaman bağdaşmayan sonuçlar yer alıyor sosyal medya araştırmalarında. En popüler kadın oyuncular kategorisinde uzun süredir Kardeşlerim dizisinin genç ismi Su Burcu Yazgı Coşkun, listenin başını tutuyor.

Onun yerini almanın çok da kolay olmadığı, aylardır listenin en başında kalmasından belli! Yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan diğer iki gençlik dizisi Duy Beni ve Tozluyaka’nın genç oyuncuları da en popülerlikte Coşkun ile kıyasıya rekabette ama fark açık!

Facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya mecralarında kişiler hakkında yapılan paylaşımlar, iletilerin rakamları baz alınarak yapılan ölçümlemede 11-17 Ekim tarihlerinde de zirvedeki isim değişmedi!

Adba’nın yaptığı araştırmada, bir haftalık periyodda sosyal medyanın en çok konuştuğu kadın oyuncular listesinin ikinci sırasındaki isim ise ağır ağır haftalardır yükselen Özge Yağız oldu! Baba dizisindeki performansı ile çok beğenilen oyuncu, Melis Minkari, Serra Pirinç, Rabia Soytürk ve Lizge Cömert’i geçerek 2. sıraya yerleşmiş durumda. 7. sırada yer alan Afra Saraçoğlu ise reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi ile birlikte giderek daha çok konuşulmakta!

Geçtiğimiz haftalarda listenin ilk 10 sırasında olmayan Saraçoğlu’nun tabloya hızlı girişiyle dengelerin de değişmeye başladığı anlaşılıyor!

Teşkilat’ın başrolü Deniz Baysal da yükselişte! Listeye giren sürpriz isimlerden birisi de Alina Boz ve Neslihan Atagül! Boz, Bir Peri Masalı dizisi ve Atagül de Gecenin Ucunda dizisi ile dikkatleri çekerek daha çok konuşuluyor sosyal medyada.

İlerleyen haftalarda zirvenin ismi değişir mi bilinmez ama yeni isimlerin ilk 10 tablosuna girmesi ve aylardır ilk sıralarda olan Duy Beni, Tozluyaka ve Kardeşlerim dizilerinin genç isimlerinin yerini sıralamada değiştirmesi de muhtemel görünüyor! Ancak Su Burcu Yazgı Coşkun’un liderliğinin en yakın rakibini katlıyor olması, zirveyi uzun süre daha bırakmayacağının da bir göstergesi!