Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan Büyük Selçuklu, Pazartesi akşamlarına öyle bir damga vurdu ki sosyal medyada bile dört nala gidiyor!

Alparslan Büyük Selçuklu, Pazartesi akşamlarına öyle bir damga vurdu ki sosyal medyada bile dört nala gidiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sezonuyla da izleyenlerin heyecanla takip ettikleri bir yapım olmayı sürdürüyor. Reytingleriyle öne çıkan yapım, sosyal medyada da başarılı bir duruş sergilemekte!

Barış Arduç ile başrolde yer alan Fahriye Evcen’in sezon sonunda diziden ayrılmasından sonra, yeni sezondaki akıbeti de merak konusuydu. Diziye Kayra Zabcı ve Öykü Gürman’ın katılması, izleyenler tarafından olumlu karşılandı. Pazartesi akşamlarına yine damgasını vurmaya devam ediyor Alparslan Büyük Selçuklu!

Bu hafta ekrana gelen 31. yeni bölüm de merakla takip edildi izleyiciler tarafından. Alparslan ve Seferiye’nin düğün sahnesi yeni bölümün en dikkat çeken gelişmesiydi. Reytinglerde en çok izlenen dizi olmayı başaran Alparslan Büyük Selçuklu, dönem yapımı olarak sosyal medyada da gözde olmaya devam ediyor!

Son bölümüyle birlikte sosyal medyanın da zirvesinde yer aldı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi! Aynı akşam yayınlanan en yakın rakibi Fox TV’nin Yasak Elma dizisini katlayan oranlarda paylaşımlar yapılan dizi, 31 bin 700 paylaşım ile sosyal medyada gün birincisi oldu!

Alparslan Büyük Selçuklu, Pazartesi akşamlarına öyle bir damga vurdu ki sosyal medyada bile dört nala gidiyor! 7

Yasak Elma’nın 6 bin 800’de kalan paylaşımını katlayarak açık ara farkla ilk sıraya yerleştiği görülüyor Adba’nın araştırmasında. Atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı ile ilgili paylaşımlar da 4 bin 600…