Ana sayfa Dizi Haberleri Özlediğiniz o dizi geliyor! Güzel Günler dizisi kadrosuyla da hikayesiyle de kalbinizi çalacak!

Özlediğiniz o dizi geliyor! Güzel Günler dizisi kadrosuyla da hikayesiyle de kalbinizi çalacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarının unutulmaz iki dizisi ‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ pek çok izleyicinin hala hatırladığı, zaman zaman tekrarlarıyla da yeniden izlenen, sıcacık insan ilişkileri ile yormayan, sıkmayan diziler olarak başka bir yerde duruyor. Bu iki diziyi izlemiş olan pek çok izleyici, tekrarlarını da izleyerek bu tür dizilerin artık çekilmediğine serzenişte bulunuyor çoğu kez.

İşte tam da izleyenlerin bu duygusuna seslenecek çok özel bir dizinin çalışmalarına başlanıldı. Güzel Günler isimli dizi, bir döneme damga vurmuş kimi yapımlar gibi, izleyenleri kimi zaman eğlendirecek, kimi zaman hüzünlendirecek ama çokça da naif hikayesi ile sarıp sarmalayacak.

Diziyle ilgili bilgiler kısa bir süre önce paylaşıldı. Yeni bir aile dizisi olarak ekrana gelecek olan Güzel Günler, TMC imzalı bir yapım. TRT1 ekranında yayınlanacağı ortaya çıkan dizinin oyuncularının hep birlikte verdikleri fotoğrafı görenler, bu kadrodan son derece güzel bir hikaye geleceğini de anlıyor.

Hepsi birbirinden yetenekli isimleri buluşturan Güzel Günler dizisinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Olgun Toker, Zeynep Çamcı, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Olgun Toker, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Seray Gözler yer almakta.

Hazırlıkları tamamlanan dizinin çekimleri başlamadan önce tüm oyuncular birlikte poz verdiler. Medyaya yansıyan bu kadro, izleyenleri heyecanlandırdı. TRT1 ekranlarında yayınlanacak olması da aile sıcaklığında izlenebilecek bir dizi olarak Güzel Günler’i öne çıkartacak gibi gözüküyor.

Özlediğiniz o dizi geliyor! Güzel Günler dizisi kadrosuyla da hikayesiyle de kalbinizi çalacak! 7

Kadroda yer alan isimler, her biri oyunculukları ile izleyenlerin takdirini kazanmış kişiler. Binnur Kaya, en son Kırmızı Oda dizisiyle ekran başındakilerin bir kez daha hayran kaldığı başarılı bir oyuncu. Ecem Erkek, Güldür Güldür ile tanındıktan sonra merakla bir televizyon dizisinde rol alması beklenen bir isimdi.

Olgun Toker ise en son Netflix’in mezarlık dizisindeki oyunculuğu ile bir kez daha övgüler aldı. Keza Leyla Tanlar da Disney Plus’ın ilk yerli dizisi Kaçış’taki rolü ile hem şaşırttı hem de çok beğenildi. Yılların usta ismi Seray Gözler, yer aldığı her projede beğenilirken yine deneyimli isim Yıldıray Şahinler de her rolüyle takdir gören bir isim. Dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında ekranda bir süredir yer almayan başarılı oyuncu Zeynep Çamcı da bulunuyor.

Kadrosunun özenle seçildiği görülen Güzel Günler dizisi, yakında sete çıkacak. Osman Taşçı’nın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaristi, aralarında Canım Ailem ve Aramızda Kalsın dizilerine de imza atan Selin Tunç.

Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulağına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini izleyeceğimiz Güzel Günler, izleyenleri ekran başına toplayacak naif bir dizi olacak.