Ana sayfa Sosyal Medya Özleyenler için Murat Yıldırım ve Aras Bulut İynemli’den mesaj var!

Özleyenler için Murat Yıldırım ve Aras Bulut İynemli’den mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular, instagram hesaplarından son hallerini paylaşmayı sürdürüyor. Murat Yıldırım, Ramo dizisi için sete çıktı… Aras Bulut İynemli ise Çukur dizisinin çekimleri öncesinde tatil keyfi sürüyor. İşte iki ünlü ismin son hali…

Ramo dizisinin ekibi 2. sezon çekimlerine bugün başladı. Ünlü oyuncular bir araya geldi ve Adana’dan İstanbul’a taşınan sette ilk buluşma gerçekleşti. İlk sezonunda beklentilerin altında reytingler alan dizi sil baştan bir değişim geçirdi. Bu değişim nasıl sonuç verecek merak ediliyor. Murat Yıldırım ise instagram hesabından ““RAMO set… Özleyenler?” notu ile paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncunun hayranları da diziyi çok özlediklerini belirten yorumlar yaptı.

Özleyenler için Murat Yıldırım ve Aras Bulut İynemli'den mesaj var! 8

Çukur dizisinde Yamaç karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ise tatilin keyfini çıkartmaya devam ediyor.

Sevgilisi Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisi ile yeniden setlerde yer alırken, Aras Bulut İynemli ise gün sayıyor. Çukur dizisi Ağustos ayında yeniden sete çıkacak ve 4.sezon çekimleri başlayacak. Ünlü oyuncu köpeği ile verdiği poz ile de büyük ilgi gördü.

Özleyenler için Murat Yıldırım ve Aras Bulut İynemli'den mesaj var! 9