Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Kıratlı için unutulmaz bir gün oldu!

Burcu Kıratlı için unutulmaz bir gün oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989 doğumlu… Oyuncu, 31. yaş gününü dostları ile birlikte kutladı. Unutamayacağı bir gün yaşayan Kıratlı, instagram hesabından duygularını paylaştı.

Sevilmenin çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden bir paylaşımda bulunan Burcu Kıratlı, doğum günü pastası ile çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Oyuncu, sevgilisi Sinan Akçıl’ı da andığı mesajında ise şöyle yazdı: “Sevilmek dünyanın en güzel hediyesi. Dün unutamayacağım bi doğum günü yaşadım. Yeni yaşım bana sevdiklerimle şimdiden çok iyi geldi, canım ailem.. Beni hiç yalnız bırakmayan dostlarım.. Sevgilim my ”S” ve gelen harika mesajlar.. Her şey mükemmeldi.”

Burcu Kıratlı için unutulmaz bir gün oldu! 7

Geçen yıl eşi Sinan Akçıl’dan boşanan ama sonrasında yine birlikte olmaya devam eden Burcu Kıratlı, ekranda ise en son Aşk ve Mavi dizisi ile 2018 yılında yer almıştı. Uzun süredir ekranda yeni proje arayışı içinde olan oyuncu, bir türlü aradığı işi bulamadı.

Oyunculuk kariyerinde ilerleyemeyen oyuncu, sosyal medyada ise hayranlarının sayısını artırmayı sürdürüyor. Özellikle Aşk ve Mavi dizisinin Latin Amerika’da bazı ülkelerde çok sevilmesi ile Burcu Kıratlı da yabancı hayranlar kazanmaya başladı.