Ana sayfa Dizi Haberleri Partnerciliğin böylesi! İbrahim Çelikkol’dan Demet Özdemir’e sevgi dolu mesaj

Partnerciliğin böylesi! İbrahim Çelikkol’dan Demet Özdemir’e sevgi dolu mesaj

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, kamera arkasında abi-kardeş kadar birbirlerine yakınlar. Aralarındaki yaş farkından dolayı da İbrahim Çelikkol, meslektaşı Demet Özdemir’e kıdemli bir oyuncu olarak da sahip çıkıyor. Demet Özdemir, yaptığı bir röportajda Çelikkol’un oyunculuğuna katkılarını anlatmış ve abi-kardeş ilişkileri olduğunu da söylemişti.

İbrahim Çelikkol, adeta kol kanat gerdiği ve çok sevdiği meslektaşını aynı zamanda sosyal medyadan da onure ediyor. Çelikkol, zaman zaman yaptığı paylaşımlarda Özdemir’e onu çok sevdiğini söyleyen sözcükler de eklemekte.

Demet Özdemir de aynı dizide oynamadan önce de kendisiyle kamera karşısına geçmeyi çok arzu ettiğini aktardığı İbrahim Çelikkol’a sevgisini her fırsatta dile getirmekte.

Her ne kadar dizide Mehdi ve Zeynep karakterleri olarak gergin zamanlar yaşasalar da günlük hayatta, sette ise eğlenceli ve keyifli anlar yaşanıyor. Demet Özdemir, sosyal medya hesabından sık sık kamera arkasından da paylaşımlarla bunu göstermekte.

Son olarak İbrahim Çelikkol, partneri Demet Özdemir ile dizinin setinde karavanda çekilen bir fotoğraflarını paylaşarak “Benim bi tanem” notunu düştü.

Son günlerde Oğuzhan Koç ile birlikte olduğu öğrenilen ve yeni ilişkisi ile gündemden düşmeyen Demet Özdemir’e bu şekilde sahip çıkan İbrahim Çelikkol’un bu jestine Demet Özdemir de yaptığı paylaşıma “Sen benim canım!” notuyla karşılık verdi.

İşte o paylaşım:

Partnerciliğin böylesi! İbrahim Çelikkol'dan Demet Özdemir'e sevgi dolu mesaj 9

Bu arada enerjisi, doğallığı ve samimi tavırlarıyla setin neşesi haline gelen Demet Özdemir, sahne sırası beklerken canı omlet çekince karavanda bir küçük tüp üzerinde pişirdiği anları da paylaştı.

Partnerciliğin böylesi! İbrahim Çelikkol'dan Demet Özdemir'e sevgi dolu mesaj 10

Partnerciliğin böylesi! İbrahim Çelikkol'dan Demet Özdemir'e sevgi dolu mesaj 11