Ana sayfa Sosyal Medya Gupse Özay, şu sıralar mutluluktan uçuyor! Nasıl uçmasın, ilk 10’dan inmiyor!

Gupse Özay, şu sıralar mutluluktan uçuyor! Nasıl uçmasın, ilk 10’dan inmiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Gülse Birsel’in Yalan Dünya dizisinde Nurhayat rolünü oynadıktan sonra ünlü olan Gupse Özay, Küçük Esnaf, Tatlım Tatlım isimli sinema filmlerinde rol almıştı. Senaristliğini yaptığı Görümce ve Deliha, Deliha 2 filmlerinde de başrolde oynamıştı. Dizilerde rol almak yerine kendi yazdığı yapımlarda oynamayı tercih ediyor ünlü oyuncu.

Son olarak ise Pandemi nedeniyle sinemalarda yer alamayan ancak Netflix’te yayınlanan Eltilerin Savaşı isimli filmi hem yazdı hem de oynadı. Merve Dizdar ile birlikte iki eltiyi oynadıkları dizide ayrıca Uraz Kaygılaroğlu, Ferit Aktuğ da başrollerde yer alıyordu.

Film, Netflix’in gündeminden düşmüyor! Pandemi sürecinde pek çok kişinin evde olduğu, yaşanan karantinalarda da aralıklı olarak bir kaç gün süren karantinalarda sıklıkla izleniyor film.

Gupse Özay, şu sıralar mutluluktan uçuyor! Nasıl uçmasın, ilk 10'dan inmiyor! 8

Gupse Özay da Netflix’in gündeminden düşmeyen ve uzun süredir ilk 10 sıralamasında yer alan film nedeniyle hayli mutlu. Eğlenceli bir içeriği olan ve izleyenlerin keyif aldığı yapım, Gupse Özay’ın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Özay, bu durumu instagram sayfasından da paylaşarak mutluluğunu da takipçileriyle “Gündemden inmiyor e ama insan da seviniyor” notuyla gösterdi.

Onur Bilgetay’ın yönetmenliğini yaptığı dizi, 2019 yazında çekilmişti. 31 Ocak 2020’de sinemalarda gösterilmeye başlandı ancak Mart ayı içinde Covid 19 salgını Türkiye’de de patlak verince sinemalardaki gösterimler de durmuştu.

Bu süreçten sonra da film Temmuz ayından itibaren Netflix’te yayınlanmaya başlandı.

İşte Gupse Özay’ın paylaşımı:

Gupse Özay, şu sıralar mutluluktan uçuyor! Nasıl uçmasın, ilk 10'dan inmiyor! 9