Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid dizisinde öldüğü sanılan karakter ölmemiş!

Payitaht Abdülhamid dizisinde öldüğü sanılan karakter ölmemiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid’de güvendiği dağlara kar yağdı! TRT1 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Payitaht Abdülhamid, reyting sonuçlarına bakıldığında hala güçlü bir konumda bulunuyor. Dizinin sıkı bir takipçi kitlesi var ve her Cuma gününü iple çekiyor…

Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyav ve Gürkan Uygun’un başrollerinde yer aldığı dizide 107. bölüm 7 Şubat Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden ilk görüntüler geldi. Abdülhamid Han, “Güvendiğiniz dağlara kar yağdı” diyerek yeni bölümün nasıl geçeceğinin de özetini yaptı.

Ayrıca dizinin fragmanını yavaş çekimde izleyen dizi hayranları, Cem Uçan’ın hayat verdiği Ahmet Celalettin Paşa’nın ölmediğini de fark ettiklerini belirten yorumlarıyla dikkat çekti.

Payitaht Abdülhamid dizisinde öldüğü sanılan karakter ölmemiş! 7

Bu fotoğraf 107. bölümden ve Abdülhamid’e suikast girişimi sırasında Ahmet Celalettin Paşa duruma müdahale edecek.

Osmanlı’nın düşmanları ise planlarına yenilerini eklerken, devleti karşısına alanlar kendilerini açık etmekten çekinmeyecek. Abdülhamid’e suikast girişimine yönelik mesajların da yer aldığı 107. bölümde yaşanacakların detayını fragmanda bulabilirsiniz.