Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinde sezon finali hazırlıkları!

Payitaht Abdülhamid dizisinde sezon finali hazırlıkları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncuları 1 Mayıs Cuma günü youtube üzerinden hayranları ile 3. kez buluştu. Dizinin ünlü isimlerinin bu buluşmasının sebebi izleyicileri yalnız bırakmamak. Dizinin çekimlerinin koronavirüs salgını nedeniyle yapılamaması nedeniyle youtube üzerinden buluşmalar yapılıyor.

Bülent İnal, Cem Uçan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gürkan Uygun ile yönetmen Doğan Ümit Karaca ve senarist Uğur Uzunok yayında yer alan isimlerdi. Bahadır Yenişehirlioğlu, bu sıkıntının en kısa sürede atlatılacağı mesajını verdi. Oyuncu, “Hepimiz biliyorum çekimleri çok özlerdik. Ciddi manada set ortamını özledik. İnşallah bir araya geleceğiz, kavuşacağız” diye konuştu.

Senarist Uğur Uzukok, karantina günlerinde Payitaht Abdülhamid ile ilgili okumalar yaptıklarını ve sezon finali hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

4. sezonuyla TRT1 ekranında devam eden Payitaht Abdülhamid dizisinin ne zaman sete çıkacağı henüz bilinmiyor. Ancak ekip hazırlıklı ve her an sete çıkabilecek gibi beklemede. Sezon finaliyle ilgili de senaryo grubu gerekli hazırlıkları sürdürüyor. Uğur Uzunok, senaryoyu yazarken birçok farklı kaynaktan beslendiğini ve Abdülhamid’in hayatını okumaya daha 14 yaşındayken başladığını ifade etti.

Diziye hazırlanırken yoğun şekilde makaleler okuduğundan bahseden Uzukok, üniversitelerin kütüphanelerinden faydalandığını söyledi. Dizide hangi yıl işleniyor ise bununla ilgili makaleleri okuyarak farklı bir gözle bakabildiğini söyledi. “Ortalama her bölüm için, 50 sayfa makale okuyoruz” diye konuşan Uğur Uzukok, bu makaleler sonrasında da bölümleri senaryolaştırdığını anlattı.Videodan sohbeti izleyebilirsiniz.