Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinin ekibinden yine TRT1’e çok iddialı yeni dizi!

Payitaht Abdülhamid dizisinin ekibinden yine TRT1’e çok iddialı yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında gelecek sezon için hazırlanan yeni dizi ile ilgili yeni gelişmeler var. Balkan Ninnisi olarak tarif edilen ama Rumeli Sevdası isminin de verilme ihtimali bulunan yeni dizide önemli oyuncular bir araya geliyor. Erdal Özyağcılar için ise yeni dizinin anlamı bir hayli fazla olacak.

Payitaht Abdülhamid dizisinin senaristi Uğur Uzunok ile yönetmeni Doğan Ümit Karaca, ayrıca oyunculardan Hakan Boyav ve Kaan Turgut da yeni projede bir araya geliyor. Makedonya’nın Üsküp kentinde çekimlerinin yapılması beklenen proje için hazırlıklar bir süredir devam ediyor. Uğur Uzunok sadece senarist olarak değiş, yapım ortağı olarak da projede öne çıkıyor.

Payitaht Abdülhamid dizisinin ekibinden yine TRT1'e çok iddialı yeni dizi! 8

Erdal Özyağcılar, 2007-2009 yılları arasında yine Makedonya’da çekilen Elveda Rumeli dizisinin bir benzeri ile ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Usta oyuncu yaptığı açıklamada yine bir aile üzerinden oluşacak hikayenin hem komedi hem dram içereceğini, izleyenlere çok farklı duygular yaşatacağını ve Elveda Rumeli dizisinin 2022 versiyonu olacağını söyledi.

Payitaht Abdülhamid dizisinin 5 sezon devam eden başarılı performansına katkı yapan isimlerin yeni dizide buluşması dikkat çekici olurken, kadroda yer alan oyuncular da dikkatlerden kaçmıyor.

Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Deniz Gürkan, Kaan Turgut, Erman Saban ve Sarp Bozkurt dizinin kadrosuna katılan isimler oldular… Ayrıca kadın başrol olarak Jessica May ile görüşme yapıldığı ortaya çıkmıştı. Ancak gelen son haberler Merih Öztürk ile anlaşma sağlandığına işaret ediyor.

Payitaht Abdülhamid dizisinin ekibinden yine TRT1'e çok iddialı yeni dizi! 9

Merih Öztürk, 1999 doğumlu ve 2018 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında üçüncülük elde etmişti. Borü 2039 isimli dizide Güney karakterini de canlandıran genç oyuncu, Emre Bey’in dizideki partneri oldu.

Dizi bir aile komedisi olacak ama içinde dram öğeleri de barındıracak. Türklerin Makedonya’daki durumuna da değinilecek olan senaryoda, aşklar ve vatan hasreti de dikkatleri çekecek gibi gözüküyor.