Ana sayfa Dizi Haberleri Hasret sona erdi! Berk Cankat nihayet 4 yıl aradan sonra yeniden ekranlarda!..

Hasret sona erdi! Berk Cankat nihayet 4 yıl aradan sonra yeniden ekranlarda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son 2018 yılında Bir Deli Rüzgar adlı yapımla ekranlara gelen yakışıklı oyuncu Berk Cankat sonrasında yapımlara ara vermişti.

Ankara’da yaşamına devam eden oyuncu o dönem yaptığı açıklamada, sürekli kadına şiddete yer veren senaristlere kızdığından setlerden uzak duracağını açıklamıştı. Yakışıklı oyuncu nihayet kendine uygun bir senaryo buldu ve yeniden ekranlara döndü.

Berk Cankat’ın Deniz Çakır ve Bade İşçil ile başrolde yer aldığı Gain TV için çekilen Aslında Özgürsün dizisi 9 Mayıs Pazartesi günü yayına girdi.

Hasret sona erdi! Berk Cankat nihayet 4 yıl aradan sonra yeniden ekranlarda!.. 36

Aslında Özgürsün, feminist yazar Duygu Asena’nın aynı adlı romanından uyarlandı. ‘Belgin’ ve ‘Berna’ isimli 40 yaşlarındaki iki çocukluk arkadaşı kadının özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatan yapım, ilişkilere ve hayata yenilikçi bakış açıları getirmeyi hedefliyor. Aslında Özgürsün’de usta oyuncu Zuhal Olcay da Duygu Asena’nın kendisini canlandırıyor.

Son olarak geçtiğimiz sene Masumiyet  ile seyirci karşısına çıkan Deniz Çakır, Aslında Özgürsün ile sevenlerinin karşısına farklı bir kadın karakteriyle çıkıyor. Çakır dizide, güçlü, dediğim dedik, Duygu Asena’nın eserindeki betimlemesiyle “aşka âşık” ama hayatta sadece kendisine dayanan ‘Berna’yı canlandırıyor.

Hasret sona erdi! Berk Cankat nihayet 4 yıl aradan sonra yeniden ekranlarda!.. 37

Ezel, Kuzey Güney, Ufak Tefek Cinayetler gibi ünlü yapımlarda boy gösteren ve başrolü Deniz Çakır ile paylaşacak olan güzel oyuncu Bade İşcil ise kendini eşine ve iki çocuğuna adamış, hayalinin bu olduğunu sanırken yeni tanıştığı özgür ruhlu bir adama âşık olmaya başlayan ‘Belgin’i oynuyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven’in üstlendiği dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Perihan Savaş, Sergen Deveci, Aslı İçözü, Nurhan Özenen ve Nükhet Duru da yer alıyor. Usta oyuncu Zuhal Olcay ise konuk oyuncu olarak Duygu Asena’yı canlandırıyor.