Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid dizisinin yeniden dönüş tarihi belli oldu!

Payitaht Abdülhamid dizisinin yeniden dönüş tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs pandemisi ortaya çıkınca, Mart ayında çekimleri durdurulan Payitaht Abdülhamid dizi, bir süre stok bölümleri olduğu için devam edebilmişti.Yaklaşık 2 aylık aradan sonra dizinin çekimlerine yeniden başlandı ve 4. sezon finali dahil çekimler tamamlandı.

Bülent İnal, Özlem Conker,Gürkan Uygun, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cem Uçan, Cem Özer gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Payitaht Abdülhamid,4. sezonu tamamlamak için geri dönüyor. Dizinin 117. bölümü 19 Haziran Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Payitaht Abdülhamid izleyicileri dizilerine kavuşacakları için çok heyecanlı. 117. yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

4.sezon finali dahil kalan bölümleri tamamlayan dizi ekibi, çekimlerin ardından kısa bir tatile çıktı. Payitaht Abdülhamid dizisinin 5. sezonu ise sürprizlerle dolu olacak.

Beşinci sezon hazırlıklarına da ekip tarafından başlandı. 2020-2021 sezonunda da devam edecek olan dizinin hatırı sayılır bir izleyici kitlesi bulunuyor.