Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid geri dönüyor, gizli düşman kapıda

Payitaht Abdülhamid geri dönüyor, gizli düşman kapıda

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, 5. yeni sezonda yine çok konuşulacak gelişmeleri ekrana getirecek. İlk 4 sezonu çok başarılı geçen dizi, yeni sezonda da iddiasını koruyor.

Payitaht Abdülhamid’in geçen sezon final bölümünde; Hechler tutuklanmış, Goldsimht, Abdülhamid’e suikast tertip etmişti… Bidar, içerideki düşmanının kim olduğunu öğrenmiş, Blavatsky ise son oyununu oynayarak haremdeki herkesin canına kast etmişti. Payitaht Abdülhamid’in yeni sezon ilk bölümünde ise neler olacak? Haberimizde dizinin yeni bölümünden detayları bulabilirsiniz.

Abdülhamid’in devleti payidar yapmak ve devleti düşmanların soktuğu cendereden kurtarmak için verdiği savaş devam etmektedir. Sefirler Mürzsteg kararlarını Abdülhamid’e daha bildirmeden Abdülhamid Mürzsteg kararlarına karşı bir hamle yapar. Abdülhamid’in Akabe tren hattı hamlesi bütün taşları yerinden oynatır. Ticari dengeleri bozulan düşmanlar Abdülhamid’in karşısında birleşir.

blank

Bidar, yaşanan olaylardan sonra kimseye güvenemez olur. 5. Murad’ın kızları Fatma ve Aliye Sultan’ın saraya gelmesi Bidar’ı fazlasıyla rahatsız eder.

5.Murat’ın vefat haberi Abdülhamid’i üzerken Masonları umutlandırır. Büyük loca olabilmek için 5. Murat’ın yerine geçecek üyeyi beklemektedirler.

blank

Düşmanlar Akabe demiryolunu engellemek için harekete geçer. Art arda depo ve fabrikalarda patlamalar olur.

5. Murat’ın vasisi, Masonların büyük umudu, Abdülhamid’in gizli düşmanı kimdir?