Ana sayfa Dizi Haberleri Farkettiniz mi? Masumlar Apartmanı dizisinde İnci, tek cümleyle büyük tüyoyu verdi!

Farkettiniz mi? Masumlar Apartmanı dizisinde İnci, tek cümleyle büyük tüyoyu verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında dün akşam 4. bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı yine reyting rekorları kırdı. Dizi, uzun süredir kolay kolay pek fazla dizinin alamadığı bir ilgiyle izleniyor. Sosyal medyada da diziyle ilgili binlerce yorum yapılıyor.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabında yer alan gerçek bir hikayeden senaryolaştırılan Masumlar Apartmanı, travmatik bir ailenin dramatik hikayesini ekranlara taşımakta. Oyuncuların doğru seçimi ve uyumlarıyla beraber, her hafta Salı akşamlarına damgasını da vuruyor.

Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizi, Safiye’nin hastalıklı kişiliği ön plana çıksa da tüm ailenin gittikçe daha da derin yaralarını gördüğümüz bölümlerle şaşırtmaya devam ediyor.

Han ve İnci’nin ailelerinden habersiz evlendikleri bir sahnede söylenen bir cümle ise, gelecek bölümlerde izleyenleri nelerin beklediğinin de küçük bir tüyosuydu adeta. Zira ailede sadece Safiye’nin hasta olmadığı yavaş yavaş ortaya çıktı. Gülben’in bastırılmış kişiliği ile birlikte Han’ın bilinmeyen ve şoke eden davranışlarını da görmeye başladık.

Farkettiniz mi? Masumlar Apartmanı dizisinde İnci, tek cümleyle büyük tüyoyu verdi! 7

Evdeki tüm titiz ve hastalık derecesindeki temizlik durumuna karşın, Han’ın geceleri çöp toplayıcılığı yaptığı sahneler izleyenleri çok şaşırtmıştı. Her ne kadar ailenin en normal kişiliği gibi dursa da derininde pek çok yara ve gizlediği gerçekler var Hanı’ın da.

İlerleyen bölümlerde Han’ın psikopat çıkma ihtimali daha da artıyor. Özellikle Han ve İnci’nin düğün öncesindeki sohbetinde bir cümle vardı ki kimi izleyiciler o cümleyi kaçırsa da farkedenler, ileriki bölümlerde bir şeylerin olacağını da sezdi.

İnci, gizli gizli evlendiği Han’a “Aslında seninle evlenmemem gerek. Bu balkondan düşme oyuncu senin fikrinmiş. Psikopat çıkmandan korkuyorum” diyordu. Han’ın gülümseyerek “Bu riski göze alabilecek misin^?” sorusuna “O kadar hazırlık yapmışsın” yanıtını veriyordu İnci.

Bu öylesine bir konuşma değildi esasen. Dizinin 4. bölüm finalinin ardından gelen 5. bölüm fragmanında bir şeyler açığa çıkmaya başladı. İnci’nin arabanın içinde yemek yerken Han’ın tepkileri ve sonrasında ikisinin kavga ettiği sahne, olayların hiç de güllük gülistanlık olmayacağının da bir göstergesi!

Han’ın “Seni saklamak istiyorum” sözleri de yine sosyal medyada kimi izleyiciler tarafından öylesine söylenmiş bir söz olmadığına işaret eden yorumlar da görülüyor.

Anlaşılan o ki Han’ın normal görünen hayatının altından bambaşka gerçekler çıkmaya başlayacak yakında! Bize ilk başta gösterilen Safiye’nin hastalıklı kişiliği bile, belki sonradan göreceklerimiz karşısında daha anlaşılabilir kalacak!

Tabii bunlar sadece tahmin ama sosyal medyada Han ile ilgili bu yönde pek çok yorum yapılıyor… İzleyip göreceğiz…

İşte 5. bölüm tanıtımı: