Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin, İsveç halkını sosyal medyada ayağa kaldırdı!

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin, İsveç halkını sosyal medyada ayağa kaldırdı!

tarafından zk zk

atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde dikkatleri çeken Ebru Şahin, sadece Türkiye’de değil, başka ülkelerde de dizinin yayınlanmasıyla kısa sürede hayran sayısını katladı. Gittikçe sosyal medyada da daha çok takipçisi olan genç oyuncu, başarılı performansıyla konuşulmaya devam ediyor.

Ebru Şahin, Türkiye’de Hercai dizisinin özellikle ilk sezonunda büyük ilgi çekmiş ve sosyal medyanın gündeminden inmemişti. Benzer bir durum bu kez İsviçre’de yaşanıyor. tv100’de yer alan habere göre Ebru Şahin, İsviçre’de twitter’da adeta rekor kırdı…

Oyuncunun ülkenin gündeminde 22 saat kalmayı başardığı ile ilgili haberler dikkat çekti. Hercai dizisi şu anda 50’den fazla ülkede yayında. Akın Akınözü ile birlikte başrolde yer alan Ebru Şahin’in, yabancı hayranlarının sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlarla da hayran kitlesini çoğalttığı görülüyordu.

Reyyan karakteriyle çok sevilen oyuncu, İsviçre’de gündem oluşturmayı başardı ve 22 saat sosyal medyanın gündeminden düşmeyerek ilginç bir rekora da imza attı.

Ebru Şahin’in başarılı bir performans sergilediği dizi, twitter’da ‘Hercai Reyyan’ adıyla geçiyor. Oyuncuya yabancı hayranlarından pek çok övgü dolu yorum gelmekte.