Ana sayfa Sosyal Medya Payitaht Abdülhamid iyi gidiyorsa en önemli sebebi Bülent İnal!

Payitaht Abdülhamid iyi gidiyorsa en önemli sebebi Bülent İnal!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları dizi rekabetinde 7 yapım birbiri ile yarışıyor. TRT1’de bu yarışta 5. sezonu devam eden Payitaht Abdülhamid ile katılmakta. Bülent İnal’ın başrolündeki dizinin en büyük artısı, kendisine ait kemik bir izleyici kitlesinin her Cuma ekran başına geçmesi.

TRT1’in reyting sıkıntısı da yok. Bu da tüm diziler için büyük bir avantaj konumunda… 121 bölümü geride kalan Payitaht Abdülhamid, dün akşam aldığı reytinglerle de dikkat çekti. AB grubunda çok güçlü olan dizinin geçen haftaya göre bir miktar yükseliş sergilemesi önemli bir detaydı.

Bülent İnal’ın Sultan Abdülhamid karakterindeki başarısı da sosyal medyada hayranları tarafından sıklıkla bahsediliyor. Usta oyuncunun izleyicilerin içini yakan bir canlandırması var ki, birçok kişi oynamadığını bu karakteri yaşadığını düşünüyor. Ancak sanılmasın ki Bülent İnal, set çıkışında bu karakterden etkileniyor.

Usta oyuncu daha önce yaptığı açıklamada da Sultan Abdülhamid karakterinin hayatında herhangi bir etkisinin olmadığını net bir şekilde söylemişti. Bu durum da aslında İnal’ın ne kadar profesyonel bir isim olduğunu gösteriyor.

Payitaht Abdülhamid dizisinin 23 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak bölümünde de olaylar hız kesmeyecek.Aksiyon bol, Abdülhamid’in uğraşması gereken birçok olay var… İlk bilgileri aşağıdaki 122 bölüm fragmanında bulabilirsiniz.