Ana sayfa Sosyal Medya Payitaht Abdülhamid rüzgarı arkasına aldı, sosyal medyayı patlattı!

Payitaht Abdülhamid rüzgarı arkasına aldı, sosyal medyayı patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisi, 5. sezonuyla yoluna devam ediyor. Bülent İnal’ın başrolünde yer aldığı dizinin hikayesindeki gelişmeler ve sosyal medya yansımalarına bakılır ise kemik izleyici grubu yapımı sımsıkı tutuyor ve her hafta ekran başına geçiyor.

Payitaht Abdülhamid, toplam 7 dizinin yayınlandığı Cuma akşamları tüm kategorilerde 3’lü reyting oranlarını tutturmayı başarıyor ve TRT1’i sosyal medyada da öne çıkarmaya devam ediyor. Her ne kadar TRT1 için reytingler birincil önemle olmasa bile, algı oluşturma noktasında dizinin başarısı ortada…

Twitter’de Abdülhamid Han ile ilgili binlerce mesaj paylaşıldı. Payitaht Abdülhamid uzun süre gündemde kaldı. İzleyiciler Abdülhamid hakkında birçok farklı mesaj paylaştı. Bu mesajların fazlalığı da dizinin twitter gündeminde kalmasını sağladı.

Dizinin 30 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan 123. bölümünde de yine büyük heyecan yaşanacak. 123. bölüm fragmanı paylaşıldı. Abdülhamid “Bir tertip yapacağız, öyle güçlü bir rüzgar estireceğiz ki, bulutların arkasındakiler apaçık görünecek” diyor… Yeni tertip, yeni plan ile dizinin hikayesinde yeni aksiyonlar sahnelerinin geleceği de fragmana yansıdı.

Bahadır Yenişehirlioğlu’nun canlandırdığı Tahsin Paşa’nın şu sözleri de izleyicileri etkiledi: “Ben Hünkarımızın belindeki silahım, ayağınızı denk alın. Yoksa o namludaki mermi olur!”

Payitaht Abdülhamid dizisinde silahlar patlıyor, mücadele iyice kızışıyor… İşte 123. bölüm fragmanı: