Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde bir kadın geliyor, her şeyi allak bullak ediyor!

Baraj dizisinde bir kadın geliyor, her şeyi allak bullak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son haftalarda reytinglerde yükseliş sergileyen Baraj dizisinin 10 bölümlük performansı inişli çıkışlı oldu… Ancak dizinin hikayesi ilginçleşmeye ve anlatım şekli de değişmeye başladıktan sonra reytinglerde yükseliş görüldü. Salı akşamları ekranda tutunmayı başaran Baraj dizisinde hikayede farklı gelişmeler var ve bu durum izleyicinin ilgisini bir hayli çekecektir.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 11. yeni bölümü 27 Ekim Salı akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde yeni bir karakter diziye giriyor. Nazım’ın geçmişinden ilk detaylar da ortaya çıkmaya başlıyor..

Nazım’ın bir kızı mı var?.. Nermin karakteri kızı Ayşe ile birlikte diziye öyle bir giriş yapacak ki, Nazım’ın tüm planları alt üst olacak. Nehir ve annesini evine kabul eden Nazım, şimdi de Nermin ve kızını yanına almak durumunda mı kalacak?

Nermin diyor ki, “Yanında kalalım ne olur izin ver, kızımız için.” Ancak Ayşe, Nazım’ın kızı mı, yoksa bu da bir oyun mu?

Nermin’in yanında getirdiği kızın Nazım’ın kızı olup olmadığı sosyal medyada izleyiciler tarafından sorgulanıyor. 15 yıldır bir ilişkisi olmayan Nazım’ın kızı olamayacağına yönelik sosyal medyada yorumlar var.

İşte heyecanın arttığı Baraj dizisinin 11. bölümünden ilk fragman: