Ana sayfa Dizi Haberleri Pazartesi dizilerinde reyting çöküşü yaşanırken, Ömer dizisi ayakta kalmayı başardı!

Pazartesi dizilerinde reyting çöküşü yaşanırken, Ömer dizisi ayakta kalmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 17 Nisan Pazartesi akşamı reytingler noktasında çok ilginç gelişmeler yaşandı. Biraz geç yayına başlayan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin AB ve ABC1 gruplarında liderliği Ömer dizisine kaptırması, çok ciddi bir reyting kaybı sonrasında gerçekleşti.

Ömer dizisi 13. bölümü ile ekrandaydı ve hem AB hem de ABC1’de geçen haftaya göre bir miktar reyting düşüşü yaşasa da, izleyicisini ekrana çekme konusunda rakiplerinden çok daha iyi bir görüntü sergiledi. Dizinin 13. bölümü ile AB ve ABC1’de birinci olması çok önemli bir başarı. Ayrıca Tüm kişiler kategorisinde ise dizinin günü beşinci olarak tamamladığını belirtelim.

İkinci sezonda 52. bölümü izleyicilerle buluşan Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki muazzam reyting kaybı hemen dikkatleri çekti. Ortalama oranlara kadar gerileyen dizinin sıralamada da birinciliği elde edemediği görülüyor. Alparslan, dün akşamki bölümü ile tüm kişiler kategorisinde ikincilik, AB grubunda üçüncülük ve ABC1’de ise dördüncülük elde edebildi.

Yasak Elma dizisi de 172. bölümü ile bir önceki haftaya göre tüm izleyici gruplarında düşüş sergiledi. Finale doğru adım adım giden dizi, tüm kişiler ve ABC1 gruplarını üçüncü olarak bitirdi, AB grubunda ise dördüncü oldu.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Star’ın sevilen dizisi Ömer, dün akşam yayınlanan bölümüyle reyting sıralamasında AB ve ABC1 kategorilerinde ilk sırada yer aldı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi ise atv ekranında 30. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin AB grubunda bir miktar yükselmesine rağmen tüm kişiler ve ABC1 gruplarında geçen haftaya nazaran ciddi bir düşüş yaşaması da dikkatlerden kaçmıyor.

Artık izleyicilerin terk etmeye başladığı Bir Küçük Gün Işığı dizisi, tüm kişilerde 11. olurken, AB grubunda 15. sırada ve ABC1’de de 17. duruma kadar geriledi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisi ise geçen haftaya göre ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. 8. bölümü ekrana gelen dizi 2’li oranlarda gerçekleşen reytinler ile sadece AB grubunda dokuzuncu olarak ilk 10 program arasına girebildi. Tüm kişilerde on dördüncü ve ABC1’de on üçüncü olabilen dizi adına sıkıntılı bir reyting durumu ortaya çıktı.