Ana sayfa Dizi Haberleri Pazartesinin yeni sahibi Uyanış Büyük Selçuklu olabilecek mi?

Pazartesinin yeni sahibi Uyanış Büyük Selçuklu olabilecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ilk bölümü 28 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak. Dizinin ilk bölümünün dönüşlerinin nasıl olacağı çok merak ediliyor. Hem oyuncu kadrosu hem hikayesi hem de yayınlanan fragmanların etkileyiciliği ile dikkatleri çeken dizi, pazartesi akşamlarının yeni sahibi olma iddiasını da taşıyor.

Özellikle başrol oyuncuları; Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci gibi isimler heyecanın daha da artmasını sağlıyor. Büyük bir bütçe ile yola çıkan dizi, Büyük Selçuklu devletini anlatacak. Buğra Gülsoy da dizide Melikşah Sultan’a hayat verecek. Ünlü oyuncunun müthiş değişimi ve fragmanlara yansıyan görüntüleri büyük dikkat çekti.

Hayranları Buğra Gülsoy’u ekranda görmek için sabırsızlanıyor. Instagram hesabından dizinin fragmanını yayınlayan Buğra Gülsoy’a hayranlarından büyük bir destek var.

“Pazartesinin yeni sahibi. Çok heyecanlıyız, başlasın artık” diye yorumda bulunan takipçiler, Buğra Gülsoy’un da çok etkileyici göründüğünü düşünüyor.

İşte Buğra Gülsoy’un paylaşımı:

“Babanın olmadığı yer soğuktur Sultanım!”
#UyanışBüyükSelçuklu Pazartesi 20.00’de @trt1 ‘de başlıyor.

 

Pazartesinin yeni sahibi Uyanış Büyük Selçuklu olabilecek mi? 7