Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Filiz Küçükköse’den hayranlarını üzen dizi kararı!

Hazal Filiz Küçükköse’den hayranlarını üzen dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Zemheri dizisinde başrolde yer alan Hazal Filiz Küçükköse, dizinin kısa sürede ekrandan kalkmasının talihsizliğini yaşamıştı.Ünlü oyuncu, korona sürecinin yeni normal haline alışmaya çalıştığını söyledi.

Yeni sezon için projeler konusundaki soruyu yanıtlayan Küçükköse, “Sektörel anlamda neyin izleneceği, neyin izlenmeyeceği bir kaos şu an. O yüzden biraz bekleyip görmek lazım. Normalin nasıl olacağını ve nasıl şekil alacağını görmek lazım. Biraz anda kalacağız” diye konuştu.

Setlerde de koronavirüs sıkıntılarının çıktığına vurgu yapan oyuncu, kimsenin sağlığını tehlikeye atmak da istemediğini ifade etti. Böylelikle yeni bir dizi çalışmasında yer almayacağı mesajını veren oyuncunun ne kadar süre bekleyeceği de merak konusu oldu.

Koronavirüs nedeniyle bekleme kararı alan Hazal Filiz Küçükköse, daha sakin ve kontrollü bir hayatı tercih edeceğinin mesajını verdi.

Bir röportajında maskesini çıkartıp yanıt verdiği için bu durumun eleştirildiğini belirten oyuncu, bu sefer maskesini çıkarmadan röportaj yaptı.