Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katıldı; Oktay Kaynarca’nın dileği kabul oldu!

Pelin Akil, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katıldı; Oktay Kaynarca’nın dileği kabul oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkek egemen bir dizi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6. bölüm çekimleri devam ediyor. Diziye yeni katılan isimlerden birisi de Pelin Akil oldu. Ünlü oyuncunun gelişi ile dizinin daha da renkleneceği kesin. Zira kadın oyuncu sayısının azlığından en çok da Oktay Kaynarca rahatsız oluyordu.

Pelin Akil’in yanı sıra Gizem Arıkan’ın da EDHO’nun 6. sezonunda yer alacağını hatırlatalım. Oktay Kaynarca, geçen sezon başında Naz Elmas’ın diziye katılması ile mutlu olmuş ve “İnşallah daha fazla kadın oyuncu dizide yer alır” dileğinde bulunmuştu. Oktay Kaynarca’nın bu çıkışı yapmasının nedeni, sette her yerde erkeklerin olması nedeniyle diziye kadın elinin değmesi gerektiği düşüncesiydi.

Oktay Kaynarca’nın dileği 6. sezon öncesinde kabul olmuşa benziyor. İki kadın oyuncu ile renklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 6. sezondan ilk görüntüleri yayınlandı. Pelin Akil de 166. bölüm fragmanında ortaya çıktı.

Pelin Akil, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katıldı; Oktay Kaynarca'nın dileği kabul oldu! 7

Hareketli anların yaşandığı fragman, yeni sezonun da aksiyon dolu olacağını anlatıyor. Adnan Biricik ve Engin Benli’nin de yeni sezonda ekibe katılması ile güçlenen dizinin yeni görüntülerinde dikkat çeken bir detay da var.

Masaya Kimsesiz Doğan’ın oturduğu ve Hızır’ın düşmanına bomba saldırı düzenlediği anlar heyecanın çok yükseleceğini gösteriyor. İşte 166. bölüm fragmanı: