Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Mehmet Günsür’ün yeni projesi merak uyandırdı!..

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür’ün yeni projesi merak uyandırdı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Mehmet Günsür, 22 yıldır İtalya’da yaşıyor.  2006 yılında İtalyan yönetmen Katerina Mongio ile evlenen ünlü oyuncunun bu evlilikten Ali, Maya ve Cloe adında üç çocuğu bulunuyor.

Günsür işleri için zaman zaman Türkiye’ye geliyor. İtalya’da da pek çok projede yer alan ünlü oyuncudan yeni proje haberi geldi. İnstagram hesabından setten fotoğraf paylaşan Mehmet Günsür hayranlarını meraklandırdı.

Oyuncu, Moğol İmparatorluğu’nun kurucusu ve ilk kağanı olan Moğol komutan ve hükümdar Cengiz Han yazısının önünde paylaştığı fotoğrafına; ‘Ofiste bir gün’ notunu düştü.

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür'ün yeni projesi merak uyandırdı!.. 7

Ünlü oyuncu Muhteşem Yüzyıl adlı dönem dizisinde canlandırdığı ‘Şehzade Mustafa’ karakteriyle hafızalarda yer etmişti. Oyuncunun sürpriz paylaşımı hayranlarının aklına, şimdi de başka bir dönem yapımında Cengiz Han’ı mı canlandıracak sorusunu getirdi.

Mehmet Günsur’un paylaşımına hayranları tarafından, ‘Şehzade Mustafa kadar başarılı bir karakter geliyor belli’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Oyuncunun 2011-2014 yılları arasında rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi sadece Türkiye’yi değil tüm dünyayı etkisi altına almıştı. Dizide Kanunu Sultan Süleyman’ın hayatı ve çocuklarının hikayesi anlatılıyordu.

Kanuni Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç’in canlandırdığı dizide Mehmet Günsür, Kanuni’nin Mahidevran’dan olan ‘Şehzade Mustafa’yı canlandırmıştı.

Öte yandan ünlü oyuncu Lanistar Medya’nın Disney Plus için çekeceği Atatürk dizisinde de rol alacak. Hazırlıklarına çok önceden başlanan dizide Mustafa Kemal Atatürk’ü Aras Bulut İynemli canlandıracak. Mehmet Günsür’ün canlandıracağı rol ile ilgili ise bir açıklama yapılmadı.

Dizinin çekimlerine yaz aylarına doğru başlanacak ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023’te Disney Plus ekranında izleyiciyle buluşacak. Altışar bölümden iki sezon olarak çekilecek olan dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstlenecek.