Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil’in içi içine sığmıyor, yeni dizisi için heyecanı büyük!

Pelin Akil’in içi içine sığmıyor, yeni dizisi için heyecanı büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk 5 sezonuyla çok başarılı bir dönem geçiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonuna Pelin Akil’in de yer aldığı yenilenen kadrosuyla hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta Salı akşamı ekranda müthiş bir rekabet yaşanacak. Bu sezonun flaş dizisi Masumlar Apartmanı ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz arasında büyük bir reyting yarışı yaşanacak.

atv’nin dizisi 5 sezonluk geçmişi ile yine izleyicilerini ekran başına oturtacaktır. Ancak TRT1’in Masum dizisi de çok iyi bir çıkış yaptı. Bakalım bu yarış nasıl sonuçlanacak. EDHO’nun yeni sezon kozlarından birisi de Pelin Akil oldu.

Ünlü oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapıyor. Etkileyici bir karakter ile hayranlarıyla buluşacak olan Akil, Bahar karakterinin güçlü bir kadın olacağının sinyalini verdi.

Ünlü oyuncunun içi içine adeta sığmıyor. Pelin Akil, instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı ile takipçilerine mesaj yolladı:

6 Ekim salı akşamı saat 20:00 da @atvturkiye de sizlerle benim yeni Bahar’ımı, güçlü kırmızılı kadınımı tanıştıracağım.Ben bu karşılaşma için çok heyecanlıyım ???? @eskiyatv #eşkiyadünyayahükümdarolmaz ????