Ana sayfa Kadın Haberleri Pelin Çift’in Hakkını Helal Et programı gündüz kuşağında iyi bir alternatif oldu

Pelin Çift’in Hakkını Helal Et programı gündüz kuşağında iyi bir alternatif oldu

tarafından ker_def

Başarılı ve deneyimli sunucu Pelin Çift’in, yepyeni ve farklı bir programla TRT1 ekranlarında yer aldığı ‘Hakkını Helal Et’ yüreklere dokunan hikayeleri ile büyük ilgi çekiyor.

‘Hakkını Helal Et’, hafta içi her gün saat 16.45’de TRT1 ekranında.

Programcı ve haberci geçmişiyle adından söz ettiren Pelin Çift, sunuculuğunu üstlendiği ‘’Hakkını Helal Et’’ programı ile TRT1 gündüz kuşağında, hayatı güzelleştiren, insanı değerli kılan ve yüreklere dokunan hikayeleri ekrana taşıyor.

16 Ekim 2017 Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan programda, bir başarı hikayesinin arkasındaki görünmeyen kahramanlar, bir an bile tereddüt etmeden tehlikeyi göze alıp hayat kurtaranlar, tanımadığı insanlara yardımını esirgemeyen güzel yürekli insanların hikayeleri yer buluyor.

Deneyimli sunucu Pelin Çift, programda kırgınlıkları gidermek, parçalanmış aileleri birleştirmek ve yıllardır süren büyük anlaşmazlıklara son vermek için geçmişle yüzleşip helalleşmek isteyenlere fırsat veriyor.

Sinan Akçıl da sürpriz yaptı!

Yayının bir de sürpriz bağlantısı vardı. Burcu Çetinkaya’nın öğretmeni aynı zamanda sanatçı Sinan Akçıl’ın da öğretmeniydi. O da öğretmeni Ayla Kardaş’tan helallik istedi.

Ünlü Rallici Burcu Çetinkaya’nın yıllardır aradığı öğretmenini “Hakkını Helal Et” ekibi buldu!

Otomobil sporlarının tanınan ve başarılı ismi Burcu Çetinkaya başarısının sırrının her zaman öğretmenleri olduğunu dile getiriyor ve yıllar önce koptuğu öğretmenlerine ulaşmak istediğini her röportajında söylüyordu. İşte sonunda bu isteği Pelin Çift’in sunduğu “Hakkını Helal Et” sayesinde gerçekleşti. Çetinkaya stüdyoda öğretmeni Ayla Kardaş’ı görünce duygu dolu anlar yaşadı ve göz yaşlarına hakim olamadı.