Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pelin Karahan 3 yılın ardından yeniden setlere döndü

Pelin Karahan 3 yılın ardından yeniden setlere döndü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan yeni projesi için sete çıktı. Dalgalar ve İzler isimli filmde yer alacak olan oyuncu, kameralar tarafından da görüntülendi. Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Aslı karakteri ile ünlenen oyuncu, uzun süredir setlerde yer almıyordu.

Pandemi döneminde olsa bile filmden gelen teklifi kabul eden oyuncu, 3 yıldır uzak kaldığı setlere döndüğü için de çok mutlu. Karahan, Nişantaşı’nda kurulan sette magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Emre Kavuk’un yönetmenliğini yaptığı filmin hikayesi Yasemin Zorlu’ya ait. Etkileyici bir anne – kız hikayesi anlatılacak ve Karahan da annelik duygularını ilk kez bir yapımda izleyicilerle paylaşmış olacak.

Pelin Karahan, “Filmimiz başladı bugün, ilk günü, güzel bir film. İnşallah festivallere hazırlanıyoruz. Bir anne kız hikayesi çok detay veremiyorum, biraz orada bir gizemi var. Benle ufak bir kız var, birlikte oynuyoruz. Drama ağırlıklı bir film olacak” diye konuştu.

Oyuncu, setlerde yer almayı çok özlediğini ve kendisine iyi geldiğini, tüm enerjisini de bu filme vereceğini ifade etti.

Aralar vermenin kendisine iyi geldiğini ve enerji topladığını belirten oyuncu, başka karakterlere hayat vermekten de mutlu olduğunu ifade etti.

Pelin Karahan, çocuklarının büyüdüğü için sete getirmelik bir durumunun olmadığını, küçükken de tercih etmediğini ve çocuklar için setin zor olduğunu ifade etti.

Evde çocukların bakımında annesinin kendisine destek olduğunun altını çizen Pelin Karahan, film ile festivallere katılmak istediklerini belirtti.

Dalgalar ve İzler isimli filmde Pelin Karahan’ın yanı sıra şu oyuncular yer alıyor: Gözde Duru, Ayşen Sezerel, Goncagül Sunar, Hülya Duyar, Funda İlhan, Damla Alibeşe, Cem Zeynel Kılıç, Ethel Mulinas ve Meral Çetinkaya…