Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan kariyerinde bir ilke hazırlanıyor, hayranları bu sürprizi sevecek!

Pelin Karahan kariyerinde bir ilke hazırlanıyor, hayranları bu sürprizi sevecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizisi final yapan Pelin Karahan’dan hayranlarına iki yeni sürpriz! Bir döneme damgasını vuran Kavak Yelleri ile popüler olan Pelin Karahan, son iki sezonda ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çekilen dizisiyle TRT1 ekranında yer aldı. Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizinin çekimleri Aralık ayında tamamlanmıştı. Dizinin stok bölümleri de yayınlandı ve 24. bölümde de final yapıldı…

Yeni yıla dinlenerek giren ama gelen proje teklifleri arasında tercih yapmakta da zorlanan Pelin Karahan, şimdi iki yeni müjde verdi. Hem yemek programı yaparak ekrana geri dönecek olan oyuncu hem de tiyatro sahnesine çıkacak.

Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ile birlikte yedikleri yemeğin ardından kameralar tarafından görüntülendi. Star TV’de Ramazan ayında yayınlanacak olan yemek programının çekimlerinin başladığını belirten oyuncu, uzun saatler çekimlerde yer aldığını anlattı.

Daha önce de yemek programı yaptığı için bu konuda tecrübeli olan Pelin Karahan, ayrıca tiyatro çalışmalarına da devam ettiğini söyledi. Bir gün yemek program çekimleri, bir diğer gün tiyatro çalışmaları ile zamanını dolduran Pelin Karahan yine bir yoğunluğun içine girdiğini belirtti.

Pelin Karahan kariyerinde bir ilke hazırlanıyor, hayranları bu sürprizi sevecek! 7

Oyunculuk kariyerinde ilk kez tiyatro sahnesine çıkacak olan oyuncu, “Çok keyifli geçiyor. Komedi oynayacağız. Benim için ilk bir, tiyatro daha önce yoktu. Komedi de çok keyifli, çok gülüyorum, çok eğleniyoruz. İşini yaparken insanın eğlenmesi çok keyifliymiş” diye konuştu.

Tiyatroyu deneyimledikçe anladığını ve oyunculuğun başka bir noktası olduğunu söyleyen Pelin Karahan, sahneye çıkmanın çok keyifli olduğunu anlattı.

Canlı performansın başka bir his olduğunu ve direkt seyircinin tepkisini de görebildiğini anlatan Pelin Karahan, ilk kez sahneye çıkacak olmanın heyecanı içinde.