Ana sayfa Sinema Pelin Karahan’dan birçok kişinin kafa çevirdiği yeni hikayesi!

Pelin Karahan’dan birçok kişinin kafa çevirdiği yeni hikayesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 yıl aradan sonra yeniden setlere bir sinema filmi için dönen Pelin Karahan, bir hayli mutlu. Dalgalar ve İzler isimli filmde başrolde yer alan oyuncu; Meral Çetinkaya, Hülya Duyar, Cem Zeynel Kılıç ve Goncagül Sunar’ın oynadığı, Altın Portakallı ile birlikte aynı seti paylaşıyor. Emre Kavuk’un yönetmenliğini yaptığı projede yapımcı Banu Zorlu da yer alıyor.

Oyuncu, “Önümüzde 3-4 haftalık yolumuz var ama çok güzel, keyifli ve hızlı başladık. Heyecanlıyız” diye konuştu. Bir kızı bulunan anneyi canlandıracağını belirten oyuncu, onların yaşadığı bir takım dramatik olayları anlatacaklarını ifade etti.

Gerçek hayatta karşılığı olan bir hikaye olduğunun da altını çizen Pelin Karahan, “Gerçek hikaye bu, bir çok kadının başına gelen, belki de kafa çevirdiğimiz hikayelerden birisi. Gerçek olması, anne olması benim için tabii ki ekstra bir duygusal durum. Çok güzel olacak bence” diye konuştu.

Senaryonun çok güzel olduğunu ve ilk okuduğunda içine sindiğini ifade eden Karahan, yapımcı koltuğunda oturan, aynı zamanda filmde rolü de bulunan Banu Zorlu ile de iyi anlaştıklarını belirtti.

Oyuncu, “Birbirimizi bulmuş gibi olduk, sonrasında hemen çalışmaya başladık” dedi. Banu Zorlu ise, Karahan’ın çok istediği bir oyuncu olduğunu ve onunla çalıştıkları için de mutlu olduğunu anlattı.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.