Ana sayfa Dizi İzle Pembe ve İsmet rahat durmuyor – Aşk ve Mavi 72. Bölüm

Pembe ve İsmet rahat durmuyor – Aşk ve Mavi 72. Bölüm

tarafından ker_def

Aşk ve Mavi dizisi atv ekranlarında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Emrah ve Burcu Kıratlı dizinin başrolünde yer alıyor. Ancak 2 bölüm sonra Emrah’ın diziden ayrılması bekleniyor. Yapımcı ile ücret anlaşmazlığı nedeniyle yeni sezonda sadece 5 bölümde yer alacağı iddiaları vardı. 2 bölüm sonra Ali karakterinin ayrılması durumu yaşanabilir. Ancak diziye Keremcem’in katılacağını da hatırlatmak lazım.

Dizinin 72. bölümü 5 Ekim Cuma akşamı atv ekranlarında yayınlandı. Başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Peki 72. bölümde neler yaşandı? İşte ayrıntılar:
Mavi ve Ali, yüzüğün Ali’nin cebine nasıl girdiğini bulmaya çalışırlarken Yüksel, Ali’ye yakın olabilmek için bir hamle daha yapar ve Fazıl’a bir inşaat işi için teklif götürür. Fazıl’ın işi kabul etmesi Mavi’yi deliye döndürür.

Safiye, Fatma’yı konaktan göndermek için bir ona bir teklifte bulunur. Fatma kabul eder. Safiye, artık Fatma’dan kurtulduğunu düşünerek mutlu olurken Fatma beklenmedik bir karar alır.

Hasibe, Birgül’e şaka yapıp ona iyi bir ders vermek isterken kendisini içinden çıkılmaz zor bir duruma sokar.
Mavi, Yüksel ve Ali’nin her an birlikte çalışacak olmalarını kabullenemez ve bunun için bir şeyler yapmak ister. Öfkeyle hareket eden Mavi ölümle karşı karşıya getirir. Üstelik ona yardım edecek hiç kimse yoktur.