Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ın Erkek Severse dizisine fazla kapılmayın, uzun sürmeyecek!

Alperen Duymaz’ın Erkek Severse dizisine fazla kapılmayın, uzun sürmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alperen Duymaz hayranları, Erkek Severse isimli romantik komedi dizisini çok beğendi. Bein Connect platformunda yayınlanan dizide yakışıklı, karizmatik ve zenginliği kendi çabasıyla elde etmiş bir karaktere hayat veren oyuncu, Büşra Develi ile de çok iyi bir uyum yakaladı.

Yasemin Allen’in de başrolünde yer aldığı dizi bir süredir Bein Connetc platformunda heyecanlı bölümleriyle yoluna devam ediyor. Birçok dizi hayranı şimdiden projenin büyüsüne kapılmış durumda. Gold Film tarafından hazırlanan dizinin uzun süreli olmayacağı da ortaya çıktı.

Alperen Duymaz hayranları memnun olmayacak belki ama dizinin ömrünün 26 bölüm ile sınırlı olduğuna yönelik iddialar bulunuyor. Yönetmenliğini Ömür Atay’ın yaptığı dizi, Bein Connect platformunda en çok izlenen içeriklerden birisi olmuştu. Bu da romantik komedi hikayesinin tuttuğunu ve devam edebilecek bir gücünün oluştuğunu göstermişti.

Ancak dizi sadece 26 bölüm olarak tasarlandı ve uzatılma ihtimali de gözükmüyor… Görken Sevindik. Yağız Can Konyalı, Tolga Güleç ile Aslı Sümen’in de kadrosunda yer aldığı dizi heyecanlı bölümleri ile izleyicileri kendisine bağladı.

Aslı Zengin’in 120 dakikalık romantik komedi yazma konusundaki hünerlerini herkes iyi biliyor. Ancak senarist bu sefer daha kısa sürede hikaye anlatmak durumunda kaldı ve bunun biraz zorlayıcı olduğunu röportajında söyledi…

Aslı Zengin’in güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosunun da etkili performansları ile Erkek Severse dizisi sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük ilgi görmeye devam ediyor.