Ana sayfa Dizi Haberleri Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın izlenme saati eleştirilere inat 25 milyonu geçti!

Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın izlenme saati eleştirilere inat 25 milyonu geçti!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’te ekrana gelen ve başrollerini Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı’nın paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı izleyicileri ikiye ayırdı. Kimi izleyiciler diziyi çok kötü bulurken kimileri de övgülere boğuyor. Ancak Pera Palas’ta Gece Yarısı bu duruma inat başarısını sürdürüyor.

Bir gazetecinin zamanda yolculuk yaparak günümüzden Cumhuriyet’in ilk yıllarına gidişini anlatan Pera Palas’ta Gece Yarısı sekiz bölüm olarak Netflix’te yayınlandı. Elif Usman’ın senaristliğini üstlendiği dizide, 1919 yılında Atatürk’e yapılacak bir suikastın önlenmesi için Esra’nın verdiği mücadele ve bu sırada başına gelenler anlatılıyor.

Çekimleri uzun süre önce tamamlanan dizi çok büyük bir merakla bekleniyordu. Gösterime girer girmez özellikle Hazal Kaya hayranları diziyi hemen izledi. İzleyicilerden kimileri diziyi çok beğenirken kimileri de çok sert bir şekilde eleştirdi.

Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın izlenme saati eleştirilere inat 25 milyonu geçti! 7

Ancak dizi eleştirilere rağmen bir hayli başarılı oldu. Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın izlenmesi, Netflix’in verilerine göre 25 milyon saati geçti. Dizi daha önce de başarılı rakamlara ulaşmıştı. Karga Seven Pictures imzalı dizi, yayınlanmasının ardından bir kaç gün içinde Netflix’in Top 10 listesinde ilk sıraya yükselmişti.

Pera Palas’ta Gece Yarısı özellikle bazı gazeteciler tarafından çok sert eleştiriye uğramıştı. Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, dizinin yayınlanmasından sonra Hazal Kaya’yı hedef alan çok sert bir yazı yazmıştı. Cumhuriyet gazetesi yazarı Yazgülü Aldoğan da sadece dekor için bu dizinin izlenmeyeceğini söylemişti.

ABD merkezli haber sitesi Hollywood Insider ise Pera Palas’ta Gece Yarısı’ndan övgüyle bahsetti. Yapılan yorumda, Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın zaman yolculuğu türündeki yapımların en iyilerinden biri olduğu belirtilerken, “Bu dizi bize ne kadar deneysel ve heyecan verici olabileceğimizi ve izleyicilerimizin deneyimlemesini istediğimiz hikayeyi çeşitli türlerin bir karışımıyla nasıl aktarabileceğimizi hatırlatıyor” denildi.

Bu arada Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ikinci sezonunun da çekileceği öğrenilmişti. Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin ikinci sezonunun çekimlerinin nisan ayında başlayacağı ortaya çıktı.