Ana sayfa Sosyal Medya Perihan Savaş diyor ki, 1980’li yılları anlamak isteyenler Dilek Taşı dizisini kaçırmasın!

Perihan Savaş diyor ki, 1980’li yılları anlamak isteyenler Dilek Taşı dizisini kaçırmasın!

tarafından ker_def

Perihan Savaş, Dilek Taşı dizisinde iddialı bir karakter ile yeniden ekrana dönüş yaptı. Usta oyuncu Perihan Savaş, Macine Rona isimli karakter ile televizyon ekranında yer alarak hayranlarının bir kez daha dikkatini çekmeyi başardı.

Kanal D’nin iddialı dizisi Dilek Taşı ile ekrana dönüş yapmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan oyuncu, “Seksenleri yaşamış biri olarak bu projenin içinde olmanın benim için ayrı bir özelliği var. Oynadığım karakter Macide’yi sevdim. Böyle bir dizinin içinde olmaktan müthiş bir keyif duyuyorum Heyecanlıyım” açıklamasında bulundu.

1980’li yıllarda geçen hikayesi ile birçok kişiye nostalji yaşatan Dilek Taşı dizisi, Perihan Savaş’ın da bir oyuncu olarak yer aldığı o dönemi yeniden yaşamasına fırsat tanımış oldu.

Dizi ile ilgili çok olumlu yorumlar aldığından bahseden Perihan Savaş, şöyle konuştu: “Bence dizimiz çok güzel oldu oyuncularımız, ekibimiz gerçekten hepsi birbirinden değerli ve onlarla birlikte çalışmak çok keyifli. İzleyenlerden çok olumlu yorumlar alıyorum.”

Bir aile dramının ekrana geldiği, baba ile kız hikayesi olarak da öne çıkan Dilek Taşı dizisinin hikayesinden bahseden Perihan Savaş, 1980’li yıllarda Türkiye’nin zorluklar içinde olduğundan bahsetti.

Usta oyuncu, “Seksenler çok karanlık günlerdi. Gençlere tavsiyem seksenleri öğrenmek istiyorlarsa mutlaka bu diziyi izlesinler. O karanlık günler görmeleri ve bilmeleri gerekiyor. Tabii ki burada bir baba kız hikayesi, dramı var bu da çok önemli. Bunu en içten en yakından izleyerek göreceğiz ve hissedeceğiz. Mutlaka seyircinin kendini bulabileceği seksenleri yaşamış ve tekrar hatırlamak isteyenler için de özel biri dizi bence” diye konuştu.