Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezon afişi ile verilen güçlü mesaj!

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezon afişi ile verilen güçlü mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında ikinci sezonu heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti dizisi, güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İlk sezonda büyük başarılar kazanan dizinin ana kadrosundan eksilen bir isim yok. Dizinin başrollerinde yer alan ve en önemli karakterlerini canlandıran isimlerin oluşturduğu ikinci sezon afişi dikkat çekiciydi.

Muhafazakar ve seküler iki ailenin çocuklarının evliliği ile bir araya gelmesiyle yaşananları anlatan dizinin ikinci sezonu yine kadın – erkek ilişkilerinin öne çıkacağı sahnelerle dolu olacak.

Sibel Taşçıoğlu ile Müjde Uzman’ın başarıyla canlandırdığı Pembe ile Alev arasında yaşanacak olan sürtüşmenin izlerini yayınlanan afişte bulabilirsiniz. Ayrıca Kıvılcım ve Ömer karakterlerinin hikayede yine birbirlerine tutunarak ilerleyeceğini de afişte Evrim Alasya ve Barış Kılıç’ın samimi halinden anlayabilirsiniz.

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün canlandırdığı Doğa ile Fatih karakterleri ise yine çatışmalı bir süreç yaşayacak ve afişe de bu durum güzel bir şekilde yansıtılmış.

Dizinin ikinci sezon afişinde en rahat kişi ise Settar Tanrıöğen olarak gözüküyor. Abdullah bey karakteri iki kadını karşı karşıya getirirken, afişte ne kadar da rahat ve kendinden emin.

“Kızılcık Şerbeti” 15 Eylül Cuma akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Milyonların heyecanla beklediği dizinin yeni sezon afişi de yeni bölüm öncesinde sosyal medyada çok konuşuldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezon afişi ile verilen güçlü mesaj! 7